avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exceptie neconstitutionalitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exceptie neconstitutionalitate

solicit model ridicare exceptie neconstitutionalitate in instanta. in particular tind critica art 108 ^ 5 alin.(3) c.p.c. rog solutii concrete privind tipicul si/sau art incidente efectiv nu maxime generalitati/recomandari - multumiri respectuoase
Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2009
Georgescul Georgeasca, Avocat
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:48, 18 Septembrie 2009
Nu cred ca este nevoie de un model de cerere ... în şedinţa publică invocati excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.108 ind.5 alin.3 C.proc.civ.
Nu trebuie niciun model.Formulati in scris exceptia dorita(art.108/5 al.3 c.pr.civ.)Explicati motivele de neconstitutionalitate in scris,depuneti cererea pe care urmeaza sa o sustineti oral in fata instantei.Ar fi bine ,fata de complexitatea problemei,sa va angajati un avocat care sa va acorde un sprijin profesionist.
Exceptia se poate ridica atat oral, in fata instantei de judecata si se va consemna in incheierea de sedinta motivele invocate, cat si in scris, depunand cererea la termenul de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie de competenta materiala officemvp officemvp daca pe fond ,nici instanta si nici reclamantul nu au stabilit valoarea petitului,actiunea fiind de rectificarea filei c.f., Legea 7 /1997 va ruga sa-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am dat peste acest comunicat: www.ccr.ro/comunicat-de-presa-17-octombrie-2024 ... gorangersgogo gorangersgogo Buna ziua! Am dat peste acest comunicat: https://www.ccr.ro/comunicat-de-presa-17-octombrie-2024 . In cazul in care a fost publicata decizia, va multumesc ... (vezi toată discuția)
Actiune in cotencios pentru acordarea indemnizatiei la gemeni mioarachirila mioarachirila va rog sa ma ajutati cu o parere avizata! sunt consilier juridic novice si sunt in mare dilema.sora mea este mama de gemeni si am actionat in instanta directia ... (vezi toată discuția)