in dosarul meu nu exista aceasta recipisa in original.Asa mi s-a spus de la arhiva.
Sa cred ca nu a fost depusa ?Daca merg la CEC sa intreb ei pot sa-mi spuna adaca a fost cau nu depusa?
Multumesc
Buna ziua,
Va rog sa-mi dati o solutie la aceasta problema.
In 2014 am platit d-nei avocat o sume de bani intr-un proce de executare silita cred ca se numeste cautine in vederea sistarii executarii pana la finalizarea judecarii.
Executarea a avut loc in continuare,procesul s-a finalizat in februarie 2015.Suma a fost platita de mine integral
Spuneti cum pot sa-mi recuperez banii de la d-na avocat in conditiile in care ma amana de 3 luni ,ba ca nu-i semnata cererea,ba ca nu-i doamna presedinta la servicu.Am sunat la tribunal la arhiha a verificat dosarul meu si nu exista nici un act legat de cautinea mea.Va rog sa-mi dat un sfat cum mai pot recupera acesti bani in conditiile in care d-na avocat nu-mi mai raspunde la telefon si mesaje.
Buna ziua,
Si va multumesc pentru ajutor.
Suma executata silit este de 12007,27 lei iar suma datorata este 10393 lei.
Dar intre timp a venit solutia de la tribunal si a fost anulata executarea.Nu am inca hotararea judecatoreasca pentru ca trebuie sa ajung la tribunal care este in alt oras dar a fost facut apel la acesta hotarare.
Nu stiu cum sa procedez in continuare,eu sunt bugetar si pentru mine inseamna f mult acesti bani.
Va multumesc
Nu ,eu am facut contestatia la executare in termenul prevazut de lege.
Pana s-a judecat contestatia executorul mi-a luat banii si peste suma datorata in plus 1600 lei.
Va rog sa nma ajutati itr-o problema.
Am avut o executare silita facuta de un domn executor .Angajatorul mi-a facut poprire pe salariu si mi-a oprit in fiecare luna pana in octombrie.D-l executor mi-a retras dintr-un cont din banca suma ncesara pentru acoperirea debitului dar nu a anuntat unitatea pentru sistarea popririi si mi sa- virat la executor bani in pus fata de suma care trebuia retinuta.In plus eu am facut contestatie la aceasta excutarea si instanta a anulat aceasta executare.
Va rog sa ma sfatuiti cum pot sa recuperez banii care mi i-a luat executorul.
Sotul meu a decedat in martie 2013 si nu era pensionat ci salariat.Pensia copilului a fost stabilita la acel moment functie de puncatjul din martie 2013 si indicele de atunci.Nu ar trebui sa i se recalculeze pensi cu noul punctaj?
Va rog sa-mi spuneti daca copilul meu care are o pensie de urmas din martie 2013 beneficiaza de majorarea pensiiei conform noilor prevederi legislative
Va rog sa-mi spuneti cum decontez naveta cadre didactice in anul 2014:
conform legii bugetului de stat su conform Legii nationale a educatiei (lg1/2011)