avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate Iacobdana

Activitate Iacobdana

Intrebarea mea este in anul 2003 am fost in somaj acesta mi s-a terminat in data de 01.10.2003 si nu m-am angajat am nascut in data de 26.10.2003 nu am beneficiat pe vremea aceea de nici un ban , m-am angajat doar in 01.07.2005
Intrebarea mea este cresterea copilului mi se poate calcula ca si vechime in campul muncii pentru acel spor vechime ?
Buna ziua
Ajutati-ma va rog si pe mine cu o problema
Vreau sa imi calculez vechimea ca sa stiu in vederea calcularii sporului de vechime in campul muncii

Intr-un an calendaristic am fost angajata intr-o parte cu norma intreaga cu 8 ore
in alta parte cu jumatate de norma , dar in acelasi timp am fost si la facultate la zii

Intrebarea mea este intr-un an eu cata vechime am acumulat 1 an ,

Va rog ajutati-ma
Va multumesc
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Multumesc frumos
Buna ziua , Ieri am fost sa imi depun actele pentru indemnizatie copil pana la 1 an , am efectuat cele 42 zile concediu postnatal urmand sa intru in indemnizatie copil pana la 1 an . Doamna de la Primarie mi-a spus ca sunt obligata sa ma intorc la serviciu cu o luna de zile inainte iar sotul meu este obligat sa intre el o luna in concediu crestere copil . Intrebarea mea este : conform noi legi nu doar mamele care stau 2 ani acasa sunt obligate sa se intoarca mai repede doar in anul al doilea ?
Cu multumiri anticipate