Buna ziua
Ajutati-ma va rog si pe mine cu o problema
Vreau sa imi calculez vechimea ca sa stiu in vederea calcularii sporului de vechime in campul muncii
Intr-un an calendaristic am fost angajata intr-o parte cu norma intreaga cu 8 ore
in alta parte cu jumatate de norma , dar in acelasi timp am fost si la facultate la zii
Intrebarea mea este intr-un an eu cata vechime am acumulat 1 an ,
Daca intr-un an de zile , ati fost angajata cu mai multe c.i.m. si ati urmat si cursurile unei facultati , atunci ati acumulat doar 1 an de zile vechime in munca.
La pensie se va lua in considerare toate veniturile obtinute in baza acelor c.i.m.
Vechime in munca
irumes
Daca o persoana este angajata cu CIM partial, adica cu norma de munca de 4 ore/zi cum se calculeaza ca vechime in munca? Un an intreg la finele anului ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.