avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se calculeaza vechimea intr-un caza mai aparte
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se calculeaza vechimea intr-un caza mai aparte

Buna ziua
Ajutati-ma va rog si pe mine cu o problema
Vreau sa imi calculez vechimea ca sa stiu in vederea calcularii sporului de vechime in campul muncii

Intr-un an calendaristic am fost angajata intr-o parte cu norma intreaga cu 8 ore
in alta parte cu jumatate de norma , dar in acelasi timp am fost si la facultate la zii

Intrebarea mea este intr-un an eu cata vechime am acumulat 1 an ,

Va rog ajutati-ma
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2015
Iacobdana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 3 Iunie 2015
Daca intr-un an de zile , ati fost angajata cu mai multe c.i.m. si ati urmat si cursurile unei facultati , atunci ati acumulat doar 1 an de zile vechime in munca.

La pensie se va lua in considerare toate veniturile obtinute in baza acelor c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu jumatate de norma si sporul de vechime catalina militaru catalina militaru Buna ziua In cazul unui contract de munca cu jumatate de norma,va rog sa ma lamuriti si pe mine cum este sporul de vechime ? Nu-mi este clar daca ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca irumes irumes Daca o persoana este angajata cu CIM partial, adica cu norma de munca de 4 ore/zi cum se calculeaza ca vechime in munca? Un an intreg la finele anului ... (vezi toată discuția)
Vechime la un contract de munca cu 2 ore zi ioana bus ioana bus buna ziua din data de 18.05 2014 si in prezent lucrez cu 2 ore zi .As dori sa stiu cata vechime in munca am.Multumesc astept raspuns (vezi toată discuția)