avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca cu jumatate de norma si sporul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu jumatate de norma si sporul de vechime

Buna ziua
In cazul unui contract de munca cu jumatate de norma,va rog sa ma lamuriti si pe mine cum este sporul de vechime ?
Nu-mi este clar daca sporul vechime se reduce la jumatate sau vechimea in campul muncii este intreaga?
Pana in momentul de fata am lucrat doar cu norma intreaga si am la momentul acual un spor de vechime de 20%. In cazul in care sporul se reduce la jumatate,cat va fi el de acum incolo ?
MULTUMESC MULT.

Cel mai recent răspuns: catalina militaru , utilizator 10:53, 2 Februarie 2015
1 an de zile lucrat cu 8 ore/zi = 1 an de zile lucrat cu timp partial = 1 an de zile vechime in munca = 1 an de zile stagiu de cotizare la pensie.

Valoarea sporului de vechime nu se diminueaza in cazul unui c.i.m. cu timp partial.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri vechime vasile88 vasile88 Am lucrat ca profesor mai multi ani. La un moment dat am avut intrerupere in activitate: 1 luna de zile. Apoi m-am angajat cu jumatate de norma(timp ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti cum sa calculez vechimea unui salariat care a lucrat, timp de 3 ani 7 luni 20 zile , 2 ore/zi. (vezi toată discuția)
Legislatia muncii Nefertary Nefertary Buna ziua, As dori sa stiu daca dupa ce am semnat un contract de munca pe durata nedeterminata de 8 ore si am lucrat cu acest program 8 luni, seful imi ... (vezi toată discuția)