avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC este considerat vechime in campul muncii ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC este considerat vechime in campul muncii ?

Intrebarea mea este in anul 2003 am fost in somaj acesta mi s-a terminat in data de 01.10.2003 si nu m-am angajat am nascut in data de 26.10.2003 nu am beneficiat pe vremea aceea de nici un ban , m-am angajat doar in 01.07.2005
Intrebarea mea este cresterea copilului mi se poate calcula ca si vechime in campul muncii pentru acel spor vechime ?
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2015
Iacobdana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 3 Iunie 2015
Perioada respectiva in care ati fost in CCC nu constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj sandel-dorin sandel-dorin Buna ziua!As vrea sa va intreb daca perioada in care s-a beneficiat de somaj se calculeaza ca si vechime in calculul sporului de vechime. Dar cei doi ani ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cu perioada in care am fost in ccc Maya03 Maya03 Buna ziua, La data de 31.08.2009 mi-am terminat contractul pe perioada determinata si pentru ca eram insarcinata angajatorul nu mai mi-a prelungit contractul ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj dupa 4 ani de ccc? ioanbostan ioanbostan BUNA, INTREBAREA MEA ESTE DACA CEI PATRU ANI DE INDEMNIZATIE SE CONSIDERA ANI DE COTIZARE PENTRU TOATE DREPTURILE,MAI BINE SPUS DUPA CEI PATRU ANI DE ... (vezi toată discuția)