avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta cu perioada in care am fost in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta cu perioada in care am fost in CCC

Buna ziua,
La data de 31.08.2009 mi-am terminat contractul pe perioada determinata si pentru ca eram insarcinata angajatorul nu mai mi-a prelungit contractul de munca. Dat fiind ca trebuia sa am 12 luni in campul muncii inainte de nastere mi-am depus dosarul pentru somajul gratie ajutorului dumneavoastra. Si din somaj am intrat in concediul de cresterea copilului. Acum la terminarea concediului de cresterea copilului vreau sa-mi depun dosarul de titularizare si am nevoie de o adeverinta de vechime.Cum procedez? Cine imi completeaza concediul de cresterea copilului? Cei de la somaj? CAci am inteles ca de la 01. ianuarie 2012 concediul de cresterea copilului se considera vechime in munca. Sau cei de la somaj imi pot elibera o adeverinta de vechime ? V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:25, 3 Aprilie 2012
1. Asa este perioada de CCC este vechime in munca pentru stabilirea drepturilor care se acorda in functie de aceasta (cum ar fi sporul de vechime).

2. Mergeti la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care v-a platit indemnizatia pentru CCC, si solicitati o adeverinta cu perioada in care ati fost in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru vechime FeticCristina FeticCristina Am facut 10 ani vechime cu cei 2 de crestere copil, imi poate spune cineva de unde pot obtine o adeverinta cu acesti 2 ani cat am stat in post (pre) natal? Sa ... (vezi toată discuția)
Concediul maternal este adaugat la vechime ? KCJ333 KCJ333 Buna seara, Doresc sa ma ajutati intr-o privinta Sotia a lucrat in invatamant,fiind gravida a terminat perioada contractuala (per.determinata) poi a ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata si ccc econo econo Unei angajate aflata in ccc ii inceteaza cim pe perioada de terminata in 15.06.2014. Cu aceeasi data ii incetez si suspendarea. Dar doamna mai beneficiaza in ... (vezi toată discuția)