Buna ziua,
La data de 31.08.2009 mi-am terminat contractul pe perioada determinata si pentru ca eram insarcinata angajatorul nu mai mi-a prelungit contractul de munca. Dat fiind ca trebuia sa am 12 luni in campul muncii inainte de nastere mi-am depus dosarul pentru somajul gratie ajutorului dumneavoastra. Si din somaj am intrat in concediul de cresterea copilului. Acum la terminarea concediului de cresterea copilului vreau sa-mi depun dosarul de titularizare si am nevoie de o adeverinta de vechime.Cum procedez? Cine imi completeaza concediul de cresterea copilului? Cei de la somaj? CAci am inteles ca de la 01. ianuarie 2012 concediul de cresterea copilului se considera vechime in munca. Sau cei de la somaj imi pot elibera o adeverinta de vechime ? V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. Multumesc anticipat.
1. Asa este perioada de CCC este vechime in munca pentru stabilirea drepturilor care se acorda in functie de aceasta (cum ar fi sporul de vechime).
2. Mergeti la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care v-a platit indemnizatia pentru CCC, si solicitati o adeverinta cu perioada in care ati fost in CCC.