avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate dobrestefan

Activitate dobrestefan

Buna ziua.
Am marea rugaminte sa fiu ajutat,indrumat spre o rezolvare concreta.De curand am accesat creditul prima casa cu ajutorul unui copropietar care ma ajuta la ridicarea salariului meu care il aveam minim pe economie.Pe parcurs mai precis pe data de 1-02-2019 conducerea mia majorat salariul la 3500ron.Cei de la banca mia refuzat inaintarea actelor ca nu am o justificare clara a mariri salariului.Acum va rog sa imi spuneti deoarece cred ca este depasita si contabila firmei de unde as putea lua o cerere pentru aceasta justificare sau ce ar trebuii sa fac in acest caz.Va multumesc si astept un raspuns in cel mai scurt timp
Buna ziua. Va rog de la inceput sa ma ajutati cu aceasta problema. Voi face scurta descriere. Anul trecut am bagat actele prima casa si totodata am gasit in berceni grand arena un bloc nou care a urmat stadiul de constructie. Am platit un avans de 5000lei la semnarea precontractului si rezervarea imobilului, cu asigurarea verbala ca anul acesta dupa pasti ne vom putea muta. Acum cand expira pe 30martie antecontractul mi se spune ca se va prelungi pana in lunile iulie august chiar mai tarziu, ca actele acelui bloc vor intarzia. Cu siguranta nu sa spus ca se va prelungii in stilul asta atat de mult. Banuiesc ca a fost o strategie doar sa prinda cumparatori pentru acel blocva rog sa ma ajutati. Pot recupera macar avansul dat in conditile in care ei nu au respectat acest termen scris in primul antecontract. Astept un raspuns si un ajutor. M-ai are sens sa ma mai prinda si cu acest antecontract pe care il voi semna saptamana viitoare sau sa ma opresc aici? Va multumesc
Buna ziua
As dorii sa pot afla in primul rand daca este posibil ca pe aceasta scara sa existe un presedinte de bloc din alta parte care nu are cunostinte despre ceea ce se intampla aici si care de mai bine de un an jumate sa nu se faca macar o sedinta cu locatarii. A doua problema este ca administratora nu justifica in niciun fel banii care se cheltuiesc lunar sau anual. Singurele declaratii date de ea ar fi ca schimba una face alta desi in scara as putea spune ca nu este foarte ok. Trebuie sa mentionez faptul ca la parterul scarii se afla si un amanet care se incaseaza bani lunar Exista un articol sau o lege care sa ma lamureasca in aceasta privinta?
Va multumesc si astept raspuns
ce trebuie sa fac in cazul in care firma te da afara fortat si nu numai pe mine ci pe toti angajatii cu pretextul ca inchide firma dar nici acum dupa o luna si jumatate nu ne-au inchis contractele neavand posibilitatea sa ma angajez in alta parte pt ca figurez la ei ca eu muncesc in continuare ce pasi trebuie sa urmez pentru ami lua banii care mi se cuvin in tot acest timp va rog sa ma ajutati daca se poate va multumesc