avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Justificare majorare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Justificare majorare salariu

Buna ziua.
Am marea rugaminte sa fiu ajutat,indrumat spre o rezolvare concreta.De curand am accesat creditul prima casa cu ajutorul unui copropietar care ma ajuta la ridicarea salariului meu care il aveam minim pe economie.Pe parcurs mai precis pe data de 1-02-2019 conducerea mia majorat salariul la 3500ron.Cei de la banca mia refuzat inaintarea actelor ca nu am o justificare clara a mariri salariului.Acum va rog sa imi spuneti deoarece cred ca este depasita si contabila firmei de unde as putea lua o cerere pentru aceasta justificare sau ce ar trebuii sa fac in acest caz.Va multumesc si astept un raspuns in cel mai scurt timp
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Andreea993 , utilizator 12:37, 10 Februarie 2021
Cum să motivezi o cerere de mărire a salariului
[ link extern ]

dobrestefan a scris:

Buna ziua.
Am marea rugaminte sa fiu ajutat,indrumat spre o rezolvare concreta.De curand am accesat creditul prima casa cu ajutorul unui copropietar care ma ajuta la ridicarea salariului meu care il aveam minim pe economie.Pe parcurs mai precis pe data de 1-02-2019 conducerea mia majorat salariul la 3500ron.Cei de la banca mia refuzat inaintarea actelor ca nu am o justificare clara a mariri salariului.Acum va rog sa imi spuneti deoarece cred ca este depasita si contabila firmei de unde as putea lua o cerere pentru aceasta justificare sau ce ar trebuii sa fac in acest caz.Va multumesc si astept un raspuns in cel mai scurt timp

Vreau su eu sa stiu cum ati rezolvat cu adeverinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj maryus22 maryus22 Buna ziua, Am si eu o nelamurire in legatura cu anexa 26 care mi-o cere la actele pentru somaj,data de incetare a contractului este 14 noiembrie si eu de pe ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca? Iulian-Vasile Iulian-Vasile Buna ziua.Doresc sa intreb daca se poate face ceva in cazul meu,deoarece eu ma consider neindreptatit.Iata faptele:sint angajat la o societate romana de ... (vezi toată discuția)
Am lucrat si nu am primit bani gigipaler gigipaler buna , am un caz mai special un pic... m-am angajat la o pizzerie din italia , roma, in luna februarie , patronul mia spus ca imi poate oferi intre 600 si 700 ... (vezi toată discuția)