Buna ziua. Va rog de la inceput sa ma ajutati cu aceasta problema. Voi face scurta descriere. Anul trecut am bagat actele prima casa si totodata am gasit in berceni grand arena un bloc nou care a urmat stadiul de constructie. Am platit un avans de 5000lei la semnarea precontractului si rezervarea imobilului, cu asigurarea verbala ca anul acesta dupa pasti ne vom putea muta. Acum cand expira pe 30martie antecontractul mi se spune ca se va prelungi pana in lunile iulie august chiar mai tarziu, ca actele acelui bloc vor intarzia. Cu siguranta nu sa spus ca se va prelungii in stilul asta atat de mult. Banuiesc ca a fost o strategie doar sa prinda cumparatori pentru acel blocva rog sa ma ajutati. Pot recupera macar avansul dat in conditile in care ei nu au respectat acest termen scris in primul antecontract. Astept un raspuns si un ajutor. M-ai are sens sa ma mai prinda si cu acest antecontract pe care il voi semna saptamana viitoare sau sa ma opresc aici? Va multumesc
Tva 0% prima casa
Marian_92
Buna ziua, de la 1 martie 2017 nu se va mai plati tva la achizitionarea locuintelor prin programul prima casa. Daca eu am deja un precontract facut inca de ... (vezi toată discuția)