avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... programul prima casa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

programul prima casa

buna ziua! ma numesc ramona si as dori si eu sa ma lamureasca cineva. anul trecut impreuna cu sotul meu am dat un avansa pentru un bloc care se afla in constructie. acum am fost la un consultat de credite sa stabilim detaliile ce trebuiesc pentru a accesa acest tip d ecredit ce se incadreaza in program. respectivul domn mi-a raspuns ca nu ne incadram deoarece avem un precontract si suntem proprietarii unui imobil, iar eu vin cu urmatoarele argumente, avansul te face pe deplin proprietar??? acel avans reprezinta atat ptr noi cat si pentru constructor o garantie, acum in stadiul in care sunten nu avem nimic decat un precontract, apartamentul o sa-l detinem in momentul cand o sa semnam actele in fata notarului, nu??
va rog mult sa ma lamuriti daca se poate,
cu stima,
ramona
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 14:21, 31 Iulie 2009

Probabil nu ati primit respuns fiindca nu ati ales locul potrivit de publicare.Subiectul nu are legatura cu asigurarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca un geam..si delimitare balcon realplayer realplayer buna ziua,am doua interbari la care doresc sa ma ajutati daca stiti raspunsurile 1. daca doresc sa mai fac inca un geam la camera am nevoie de ceva aprobari? ... (vezi toată discuția)
Asociatiunea in participatie intre proprietar teren si constructor, superficie, ipoteca, scrisori garantie, raspundere examinataprofund examinataprofund Buna ziua, Ca si proprietar al unui teren intravilan pe care detin un imobil vechi, intentionez sa ma asociez cu un constructor pentru construirea unui ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare- modificare suma convenita bogdan1709 bogdan1709 In urma cu 10 luni am semnat un precontract de vanzre cumparare cu un dezvoltator cand blocul de locuinte era la stadiul de fundatiei, convenind un pret. La ... (vezi toată discuția)