avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate SebastianE

Activitate SebastianE

Buna,

La inceputul anului am fost la secretariatul facultatii unde am fost inscris (UBB Cluj - Psihologie) si am anuntat ca doresc sa ma retrag de la facultate si am cerut o cerere tip. Mentionez ca am fost la taxa. Doamnele de la secretariat mi-au spus: "- Nu ai nevoie de nici o cerere, daca nu mai platesti. Nu ii pasa nimanui daca nu mai vi la facultate.". Le-am mai spus inca o data, poate nu au inteles, am primit acelasi raspuns. Mi-am zis "poate astia au alt regulament".
In cursul zilei de azi, am fost la facultate pentru a cere foaia matricola in original, care e la ei si erau prezente aceleasi secretare + un domn mai plinut, nu i-am retinut numele. Am cerut foaia, a scos-o dintr-un dosar si mi-a cerut 1.250 RON. Am intrebat pentru ce, mi-a raspuns: "Noi ti-am tinut loc si anul acesta, trebuie platit". Pe langa jignirile ce le-am mai primit, m-a facut tampit si prost ca de ce nu m-am interesat la secretariat din timp cum stau treburile. I-am spus ca m-am interesat, bineinteles ca secretarele se faceau ca ploua, nu au scos un cuvant. Tipul plinut a mai spus "e imposibil ca secretariatul sa imi fi spus ca nu trebuie sa fac nimic daca ma retrag, sa nu mai platesc taxa si e suficient".
Am dat 2-3 telefoane, inclusiv unei profesoare de la UBB, care mi-a spus ca au fost multe probleme de genul si e posibil ca secretarele sa fie "instruite" sa zica asa.
Pot sa fac ceva pe cale legala?
Salut,

Cred ca am primit o amenda pentru parcare. Am parcat pe trotuar, fara a incurca pe nimeni, neavand altundeva unde sa parchez.
Problema e ca, in momentul cand am ajuns la masina, am vazut hartia pusa la stergator si nu am putut descifra nimica. A plouat toata ziua, hartia era lipita pe parpriz, venea in fasii. Nu stiu cat e amenda(din cate am cautat pe site-ul primariei din Cluj-Napoca e intre 200-400 lei). Voi trece poimaine la primarie sa vad daca e asa.
Este vreo cale de atac?
Daca amenda era pusa intr-o folie, nu era nici o problema si nu faceam acest post. E total ridicol sa primesti o amenda si sa nu poti descifra nimica, a plouat aproape toata seara, cred ca stiu si ei cum se face hartia de tip xerox de la ploaie.
*indescifrabil in titlu, m-am grabit, scuze

Astept sfatul dumneavoastra.

Multumesc,
Sebastian