Cred ca am primit o amenda pentru parcare. Am parcat pe trotuar, fara a incurca pe nimeni, neavand altundeva unde sa parchez.
Problema e ca, in momentul cand am ajuns la masina, am vazut hartia pusa la stergator si nu am putut descifra nimica. A plouat toata ziua, hartia era lipita pe parpriz, venea in fasii. Nu stiu cat e amenda(din cate am cautat pe site-ul primariei din Cluj-Napoca e intre 200-400 lei). Voi trece poimaine la primarie sa vad daca e asa.
Este vreo cale de atac?
Daca amenda era pusa intr-o folie, nu era nici o problema si nu faceam acest post. E total ridicol sa primesti o amenda si sa nu poti descifra nimica, a plouat aproape toata seara, cred ca stiu si ei cum se face hartia de tip xerox de la ploaie.
*indescifrabil in titlu, m-am grabit, scuze
Procesul verbal de contraventie ( daca ati fost amendat) trebuia sa va fie inmanat si nu lasat pe parbriz de unde putea sa dispara.
Dumneavoastra, dupa ce va veti documenta daca ati fost amendat solicitati organului care v-a amendat sa va dea procesul verbal de stabilire a contraventiei, pe care puteti sa-l contestati in instanta in termen de 15 zile de la primire.