avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare pe trotuar in Cluj-Napoca indescifrabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare pe trotuar in Cluj-Napoca indescifrabila

Salut,

Cred ca am primit o amenda pentru parcare. Am parcat pe trotuar, fara a incurca pe nimeni, neavand altundeva unde sa parchez.
Problema e ca, in momentul cand am ajuns la masina, am vazut hartia pusa la stergator si nu am putut descifra nimica. A plouat toata ziua, hartia era lipita pe parpriz, venea in fasii. Nu stiu cat e amenda(din cate am cautat pe site-ul primariei din Cluj-Napoca e intre 200-400 lei). Voi trece poimaine la primarie sa vad daca e asa.
Este vreo cale de atac?
Daca amenda era pusa intr-o folie, nu era nici o problema si nu faceam acest post. E total ridicol sa primesti o amenda si sa nu poti descifra nimica, a plouat aproape toata seara, cred ca stiu si ei cum se face hartia de tip xerox de la ploaie.
*indescifrabil in titlu, m-am grabit, scuze

Astept sfatul dumneavoastra.

Multumesc,
Sebastian
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2014
SebastianE, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 07:43, 20 Martie 2014
Procesul verbal de contraventie ( daca ati fost amendat) trebuia sa va fie inmanat si nu lasat pe parbriz de unde putea sa dispara.
Dumneavoastra, dupa ce va veti documenta daca ati fost amendat solicitati organului care v-a amendat sa va dea procesul verbal de stabilire a contraventiei, pe care puteti sa-l contestati in instanta in termen de 15 zile de la primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
Instiintare parcare neregulamentara Abc07 Abc07 Buna seara! Am gasit azi in parbriz, pusa sub stergator, plouata si doar cu putin noroc neluata de vant o instiintare de la politia locala, cu nr de inreg, ... (vezi toată discuția)
Este ilegal să ridici cuiva ștergătorul de parbriz în semn de atenționare? alin p. alin p. Pe aleea de langa bloc e un trotuar ingust de putin peste un metru. Desi nu au nevoie, unii simt neaparat nevoia sa parcheze partial pe trotuar, nu langa ... (vezi toată discuția)