avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Problema retragere dosar de la facultate - minciuni
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Problema retragere dosar de la facultate - minciuni

Buna,

La inceputul anului am fost la secretariatul facultatii unde am fost inscris (UBB Cluj - Psihologie) si am anuntat ca doresc sa ma retrag de la facultate si am cerut o cerere tip. Mentionez ca am fost la taxa. Doamnele de la secretariat mi-au spus: "- Nu ai nevoie de nici o cerere, daca nu mai platesti. Nu ii pasa nimanui daca nu mai vi la facultate.". Le-am mai spus inca o data, poate nu au inteles, am primit acelasi raspuns. Mi-am zis "poate astia au alt regulament".
In cursul zilei de azi, am fost la facultate pentru a cere foaia matricola in original, care e la ei si erau prezente aceleasi secretare + un domn mai plinut, nu i-am retinut numele. Am cerut foaia, a scos-o dintr-un dosar si mi-a cerut 1.250 RON. Am intrebat pentru ce, mi-a raspuns: "Noi ti-am tinut loc si anul acesta, trebuie platit". Pe langa jignirile ce le-am mai primit, m-a facut tampit si prost ca de ce nu m-am interesat la secretariat din timp cum stau treburile. I-am spus ca m-am interesat, bineinteles ca secretarele se faceau ca ploua, nu au scos un cuvant. Tipul plinut a mai spus "e imposibil ca secretariatul sa imi fi spus ca nu trebuie sa fac nimic daca ma retrag, sa nu mai platesc taxa si e suficient".
Am dat 2-3 telefoane, inclusiv unei profesoare de la UBB, care mi-a spus ca au fost multe probleme de genul si e posibil ca secretarele sa fie "instruite" sa zica asa.
Pot sa fac ceva pe cale legala?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:47, 25 Iulie 2014
Variante sunt doua: platiti taxa, dati examenele si promovati in anul II sau platiti taxa pentru anul I si faceti cerere de retragere ca sa nu ramaneti cu datorii si in anii urmatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen eliberare adeverinta licenta razor razor Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu o informatie scurta, pentru ca am cautat pe acest forum, pe site-ul ministerului si pe Google in general, dar nu am ... (vezi toată discuția)
Diploma licenta alina_alina_alina alina_alina_alina Buna ziua, In anul 2004 am terminat cursurile unei facultati din cadrul ASE Bucuresti fara sa sustin examenul de licenta la aceasta facultate. In anul ... (vezi toată discuția)
Recuperare foaie matricola atir atir As dori sa stiu cum pot sa recuperez o foaie matricola de la o scoala postliceala desfiintata, mai exact unde trebuie sa ma interesez de arhiva Multumesc (vezi toată discuția)