avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate MadiF

Activitate MadiF

Tatal meu a avut un accident la locul de munca, insa nu era angajat, era vorba ca il va angaja din luna august. Problema este ca el a cazut de pe o scara de la 5 metri si are ambele picioare si o mana in gips. Trebuiesc operate ambele picioare. Cei de acolo nu au sunat la ambulanta pentru ca sa nu aiba sefii probleme. Mama mea a incercat sa ia legatura cu seful pentru a contribui si el la plata cheltuielilor, insa el o tot amana si ii spune ca va reveni un telefon pentru a stabili cele trebuincioase. Ce e de facut in asemenea situatii ?
Discuție Mostenire
Am avut un frate care a decedat în urmă cu 1 an de zile. S-a căsătorit în urmă cu 27 de ani şi a avut o fetită. După 1 an de zile s-au despărţit, dar nu au divorţat niciodată, neluând legătura unul cu celălalt. A locuit în casa părintească până când aceasta s-a vândut şi s-a împărţit fraţilor. El şi-a cumpărat o casă din partea care i-a revenit din casa părintească. Nu a muncit,de aceea şi-a depus actele pentru ajutorul social acordat de primărie. În ultimii 2 ani de zile din viaţă, s-a îmbolnăvit şi a locuit la mama, în casa mea. A fost internat în spital, costurile operaţiei şi a tratamentului fiind suportate de mine, sora lui si de mama noastră. A urmat decesul fratelui meu. I-am anunţat fiica de decesul tatălui său, dar aceasta nu s-a implicat în nimic ce a ţinut de înmormântare, costurile fiind suportate iar de mine şi de mama. Dat fiind faptul că acesta are o fiică, dar aceasta nu a contribuit cu nimic, cui îi va reveni casa acestuia, sau cum aş putea eu să scot cheltuielile de înmormântare?