avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate Zefelix

Activitate Zefelix

Buna ziua . De 11 ani am probleme cu vecinul de peste drum si niciodată nu m-Am plâns la poliție dar ieri si-A montat camere de supraveghere si una bate direct in curtea mea. Am sunat- O pe.sotie poate gasesc la ea înțelegere si am rugat- O să îmi schimbe unghiul de filmare căci asa ma filmează pe mine si imi încalcă dreptul la intimitate. Nu am gasit înțelegere și daca pe cale amiabilă nu merge ce ma sfătuiți să fac? Va multumesc
Răspuns la discuția Brasament lumina
revin cu cateva corecturi . stalpul meu e stalp de bransament nu stalp de retea si nu e proprietatea e-onului ci e stalp privat . deci el si-a pus contorul de lumina pe stalpul de bransament al meu ca sa scape sa- si mai traga stalp de retea ( de la un alt stalp de retea care e la o distanta de peste 50 m de el ) si apoi sa isi puna si el in fata casei lui un stalp de bransament .
Stau la casa . Eu cu vecina am platit pt stalpul de lumina in 2009 si a fost montat intre casele noastre in drum . Un alt vecin de pe strada mea vine si isi monteaza contoarul de lumina pe stalpul nostru gratis pe motiv ca stalpul a intrat in proprietatea e-onului . Firul de lumina a vecinului trece pe sub pamant paralel cu gardul meu traversand drumul pana la casa lui . Are voie sa faca lucrul acesta fara sa ne plateasca mie si vecinei ? Are voie sa isi traga firele de curent prin fata gardului meu fara sa isi ceara permisiunea ?