avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . De 11 ani am probleme cu vecinul de peste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . De 11 ani am probleme cu vecinul de peste drum si ...

Buna ziua . De 11 ani am probleme cu vecinul de peste drum si niciodată nu m-Am plâns la poliție dar ieri si-A montat camere de supraveghere si una bate direct in curtea mea. Am sunat- O pe.sotie poate gasesc la ea înțelegere si am rugat- O să îmi schimbe unghiul de filmare căci asa ma filmează pe mine si imi încalcă dreptul la intimitate. Nu am gasit înțelegere și daca pe cale amiabilă nu merge ce ma sfătuiți să fac? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. buna ... iLL357 iLL357 Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. Buna ziua, detin un teren imprejmuit cu gard de plasa de 2m si plasa de umbrire peste. Vecinul si-a ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere Marathon009 Marathon009 Buna ziua. Iata situatia pe scurt : A si B coproprietari. A detine lotul majoritar si B o cota mai mica dar in indiviziune cu A. Accesul lui A este la strada ... (vezi toată discuția)