Se presupune.... dar unii barbati sunt cam gelosi sau patiti cu iubite/sotii anterioare si ..na... vor sa se convinga ca pot avea incredere.. Si eu am fost la fel ,prea patita sa mai am incredere.. doar ca iubesti pe cineva nu inseamna ca tb sa ai si incredere... asta pana cand nu te convingi ca intr-adevar merita sa ii acorzi increderea ta. Si eu aveam incredere oarba in fopstul sot dupa 7 ani pana i-am pus find my iphone pe tel si ce crezi ca am aflat? ca avea o iubita de 18 ani. si el avea 40. Increderea se castiga, nu se acorda sau se ia ca 'granted'. Trist dar adevarat... am vazut atatia oameni seriosi cu iubite.... si atatea sotii de casa care stateau la tel cu necunoscuti in discutii erotice,... crede-ma il inteleg perfect pe om. Nu zic ca e normal sa faca asa... dar ii inteleg neincrederea,..
Multumesc mult ptr raspuns. Din cate am auzit ar avea casco la masina dar din cate stiu cu aceste companii de asigurare chiar daca ei spun ca esti acoperit integral ptr orice se intampla mereu sunt niste clauze capcana sa spunem asa. Cu sprayul chiar nu m-am gandit ca as avea probleme din moment ce m-am simtit in pericol ptr ca ma va ataca. Banuiesc ca nu vroia sa-mi multumeasca ptr ce am facut :)
Buna ziua.Pe fondul unor aversitati mai vechi sotul meu a fost atacat cu un cutit de un fost prieten, s-au batut etc sotul meu ajungand la spital . De nervi si suparare m-am dus noaptea la domiciliul agresorului sotului meu si i-am spart toate geamurile la masina (un autoturism de lux ) i-am taiat cauciucurile si cu o bata i-am lovit toata masina fiind indoita, zgariata destul de tare. Alarmat de zgomot individul respectiv a iesit afara la masina si s-a apropiat de mine moment in care i-am dat cu un spray paralisant/lacrimogen si am fugit . ( Sincer as fi vrut sa il iau si pe el la bate :) . Stiu ca ce am facut eu se incadreaza la distrugere. La ce pedeapsa ma pot astepta?