freeelis a scris:
CNCD = Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii
Cererea este o cerere de chemare in judecata , iar potrivit art. 1169 C.civ, cel ce face o propunere înaintea judecãtii trebuie sã o dovedeascã. Prin urmare, instanta a solicitata sa dovedeasca faptul ca este discriminat la acordarea salariului.
Ma iertati, dar intram intr-un cerc vicios ...... Adica eu stiu de la colegul x ca are salariul mai mare ca mine, doar mi-a transmis verbal acest lucru, dar nu pot dovedi deoarece salariul este confidential ??!!!!!
Oare sa ii subtilizez fluturasul de salariu???:slap: Oare ulterior nu ma da el in judecata ?????
Am o idee :whistle: : daca il inregistrez cand imi spune ce salariu are, inregistrarea poate fi folosit ca proba in fata instantei? Si in felul acesta poate fi si el sanctionat ca nu a pastrat confidentialitatea ... :dance4:
Si totusi utilizatorul a spus ca a "castigat proba in baza codului de procedura civila art. 174, fiindca angajatorul a refuzat sa aduca evidenta la cerere". Cum a fost posibil daca dvs.spuneti ca cel care a depus cererea trebuia sa faca dovada?