avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada reparatie auto - caz special - accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada reparatie auto - caz special - accident

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai urgent:
Venind dimineata spre serviciu am trecut pe langa locul unde a fost un accident rutier, cu victima, autorul fugind de la locul accidentului si fiind cautat de politie (detaliile astea le-am aflat de la colegi cand am ajuns la locul de munca). Serviciul este la 5 minute de locul unde a avut loc accidentul; am ajuns la serviciu, am parcat masina in curtea institutiei, iar la vreo jumatate de ora dupa ce am ajuns niste politisti de la rutiera au oprit in parcare, au inceput sa studieze masinile parcate, au notat ceva dupa care au plecat.
Ideea este ca am capota fata stanga foarte usor infundata dupa ce am lovit un magar in urma cu ceva timp, insa nu am facut reparatiile in termen de 30 zile de cand am primit dovada de la politie deoarece nu am avut bani, si nici nu am prelungit dovada (au trecut vreo 3 luni de la eveniment).
Acum stau si ma intreb daca este posibil sa imi trimita prin posta vreo amenda ca n-am reparat masina, sa ma cheme la politie si sa imi retina talonul, sau daca se poate intampla altceva.....Multumesc mult pt.ajutor!
Cel mai recent răspuns: dcba , utilizator 12:17, 11 Ianuarie 2013
Constat ca nu se incumeta nimeni sa imi raspunda.
Rectific intrebarea: este LEGAL sa imi trimita vreo amenda avand in vedere ca nu m-au oprit in trafic, masina fiind parcata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata casco Parazitu Parazitu Buna ziua, saptamana trecuta am avut un incident in trafic: am lovit un caine, iar dupa impact m\'am panicat si am tras de volan, intrand intr\'un autoturism ... (vezi toată discuția)
Amenda 112 mmmicutu mmmicutu am si eu o nelamurire...azi de dimineata prietena mea a vazut masina parcata a unui domn care ii lovise masina saptamana trecuta si fugise de la locul ... (vezi toată discuția)
Reparaþie maºinã dupã accident. Vlad112 Vlad112 Bună ziua, Dati-mi voie sa incep cu inceputul. Intr o sambata seara am iesit cu prietenii in club unde am consumat bauturi alcoolice (inclusiv soferul). In ... (vezi toată discuția)