avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate valentinleonte

Activitate valentinleonte

M-am adresat ANPC, dar vroiam sa stiu daca exista o lege care sa spuna clar ca si culoarea este un factor ce trebuie respectat pe perioada de garantie. Ma gandesc ca daca-mi cumpar o pereche de adidasi negri si dupa 1 saptamana se rup, ma duc cu ei la garantie si-mi dau roz ca nu mai au pe stoc?. Ok, nu mai au pe stoc atunci sa-mi returneze banii.
Corect????
Buna ziua,
In 2016 am cumparat de la cel.ro un smartphone samsung de culoare neagra. Chiar am platit putin mai mult pentru acest model pe negru, fiind la mare cautare. Pe factura este specificat clar modelul de telefon si culoarea Black la fel si pe fisa de reparatie. Acum o luna l-am dus in service la cel.ro din cauza unor probleme la mufa usb si dupa 15 zile am primit mail intrebandu-ma daca sunt de acord sa-mi inlocuiasca telefonul cu altul nou dar ARGINTIU. Am raspuns ca NU, si am asteptat inca 2 saptamani fara un raspuns. Am trimis mai multe e-mailuri iar intr-un final am ajuns la service. Aici mi s-a spus ca daca refuz produsul de culoare Argintiu, care are aceleasi specificatii tehnice , dupa 60 zile de la neridicarea produsului, il pierd , acesta intrand in proprietatea Cel.ro.
Se poate sa-mi inlocuiasca telefonul cu altul de o alta culoare ??? Ce trebuie sa fac in aceasta situatie ???
Răspuns la discuția Daune repetate Contract CASCO
albastrel_2 a scris:

Plata in rate este o facilitate oferita de asigurator si este indreptatit conform conditiilor contractuale sa solicite plata in avans a primei de asigurare.

Sunt de acord sa platesc toate ratele pana la incheierea contractului, dar este corect sa platesc integral si sa inchida contractul fortat. Pur si simplu diferenta de rate platita in avans nu mai este acoperita de casco. Platesc CASCO pt tot anul 2014 si ei din luna martie 2014 nu-mi mai ofera Casco. Este corect ?
Buna ziua. Detin asigurare casco la un peugeot 307 evaluat de constatator 4500 eu. Am avut deschise anul acesta 3 dosare, parbriz spart, usa zgariata data la vopsit si un accident mai grav cu spoiler fata spart, faruri sparte contraaripa rupta si spoiler spate spart. Totalul reparatiilor a fost de 3700 eu, suma acceptata de asigurator. Service-ul este agreat de asigurator , iar acum la final cand sa-mi predea masina Asiguratorul ma obliga sa platesc toate ratele casco pana la incheierea contractului , adica 9 luni in avans si ma instiinteaza ca inchide contractul cu mine. Pur si simplu imi cere banii in avans dar polita casco nu mai este valabila pana la sfarsitul perioadei de contract. Este corecta aceasta decize a lor ?
Multumesc.