avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inlocuire telefon in garantie cu altul de alta culoare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inlocuire telefon in garantie cu altul de alta culoare

Buna ziua,
In 2016 am cumparat de la cel.ro un smartphone samsung de culoare neagra. Chiar am platit putin mai mult pentru acest model pe negru, fiind la mare cautare. Pe factura este specificat clar modelul de telefon si culoarea Black la fel si pe fisa de reparatie. Acum o luna l-am dus in service la cel.ro din cauza unor probleme la mufa usb si dupa 15 zile am primit mail intrebandu-ma daca sunt de acord sa-mi inlocuiasca telefonul cu altul nou dar ARGINTIU. Am raspuns ca NU, si am asteptat inca 2 saptamani fara un raspuns. Am trimis mai multe e-mailuri iar intr-un final am ajuns la service. Aici mi s-a spus ca daca refuz produsul de culoare Argintiu, care are aceleasi specificatii tehnice , dupa 60 zile de la neridicarea produsului, il pierd , acesta intrand in proprietatea Cel.ro.
Se poate sa-mi inlocuiasca telefonul cu altul de o alta culoare ??? Ce trebuie sa fac in aceasta situatie ???
Cel mai recent răspuns: valentinleonte , utilizator 07:52, 21 August 2017
Sa va adresati ANPC. In prima instanta.
M-am adresat ANPC, dar vroiam sa stiu daca exista o lege care sa spuna clar ca si culoarea este un factor ce trebuie respectat pe perioada de garantie. Ma gandesc ca daca-mi cumpar o pereche de adidasi negri si dupa 1 saptamana se rup, ma duc cu ei la garantie si-mi dau roz ca nu mai au pe stoc?. Ok, nu mai au pe stoc atunci sa-mi returneze banii.
Corect????
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
valentinleonte, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi cer bani sa-mi repar telefonul in garantie Pana Mihai Pana Mihai Buna ziua! In urma cu o saptamana am trimis telefonul la garantie si astazi am primit urmatorul mesaj: Stimate client, Pentru produsul dumneavoastra V1Viper ... (vezi toată discuția)
Telefon mobil defect Flor_ina Flor_ina Incepand cu luna a 4-a de folosire a telefonului a trebuit sa merg cu el in service. Pe 26 martie ,dupa 3 zile de teste la Esd rom, am primit telefonul inapoi ... (vezi toată discuția)
Produs garmin in garantie, raspuns anpc Unimatrix088 Unimatrix088 Am cumparat un ceas Garmin de top in 2017, in august 2018 a fost inlocuit ca avea o problema de fabricatie, la ceasul inlocuit a aparut o noua problema, un pin ... (vezi toată discuția)