avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate AndGeo

Activitate AndGeo

Buna seara! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Lucrez la “cea mai proasta firma din oraș,dar cu un renume foarte bun”…In fine,după lupte seculare,DOMNUL patron,a acceptat sa ne acorde tichete de masa,începând cu luna octombrie. Doar ca,la lichidarea de pe luna octombrie(11 noiembrie) a fost oprit impozitul pe aceste tichete,dar nici pana astăzi 29 octombrie(ultima zi lucrătoare din luna),contravaloarea acestora nu a fost virată pe cardurile de masa.
Așadar,va rog sa ma ajutați sa ies din ceață! Care este data maxima de virare a acestei sume? E ok sa se rețină impozitul și banii sa fie virați in luni diferite?
Va mulțumesc!
Buna ziua! In urma cu 13 ani am divorțat. Tot de atunci copilul meu trebuia sa primească pensie alimentara de la “tatăl” sau. Nu s-a întâmplat așa ceva, cel puțin pana acum. Ideea e ca asta vara nu a vrut sa dea o amărâtă de semnătura pt a putea pleca in Grecia, in vacanța, cu copilul. Dezamagire mare... pt copil! Întrebările mele sunt:
1) Trebuie sa-l dau in judecată pt mărirea pensiei alimentare?
2) Ce trebuie făcut pt neplata ei?
3) E nevoie de avocat?
4) Unde trebuiesc depuse aceste sesizări/reclamații?
Va mulțumesc!
Buna seara! Va rog sa-mi spuneti,daca ,pt un credit restant,cu 2 giranti,in momentul executarii silite,exista posibilitatea ca doar titularul sa aiba poprire pe salariu.Ce sanse sunt ca poprirea sa fie blocata girantilor si prin ce metode? Va multumesc!
Discuție impozit cladiri
Buna ziua!Va deranjez cu o situatie careia functionarii din cadrul unei primarii sunt in dificultate.Locuiesc la tara,intr-o curte cu doua case,fiecare cu alt proprietar,2 frati.Succesiune nefacuta,ambii parinti decedati,multe datorii,etc, si o restanta la impozit de aprox 4000 lei.Una dintre case,a mea,este fara etaj,3 camere,baie,hol,bucatarie si este din caramida.Cealalta -etaj,camere multe,BCA,etc-si un proprietar care ar avea bani pt orice,dar nu pt asa ceva. Ce e de facut sa pot sa-mi platesc doar cat e dreptul meu,ce trebuie facut pt a se putea defalca datoria? Multumesc!
Buna seara!Ma numesc Andrei si acum 2-3 ani am ramas restant la vodafone o factura de 350 ron.Problema la care va rog pe dvs sa-mi dati un raspuns este:Acest dosar se afla acum la cabinetul av. Cristescu Magdalena care-mi trimite diverse notificari cu paragrafe din art. de executare silita,deci probabil acest dosar va fi trimis in instanta.Nimic anormal si bineinteles ca datoria trebuie platita,insa a ajuns la suma colosala de 3178.14 ron.Este normal,este corect,este legal sa se inzeceasca suma restanta?Instanta ma poate obliga sa-i platesc pe toti?Pot face ceva pt a plati restanta+dobanda,dar nu atat de mult?Multumesc mult!
Răspuns la discuția Infiere copil
Multumes frumos!
Discuție Infiere copil
Buna ziua! Sunt mama unui copil de 9 ani,provenit din prima mea casatorie.Il cresc alaturi de actualul meu sot de 6 ani.Tatal sau natural nu l-a vazut de la divort-7.5ani si nici pensie alimentara nu i-a platit niciodata.Va rog sa ma ajutati sa rezolv problema cat mai usor si cat mai repede pt. ca deja copilul are 9 anisori si intreaba de ce el are alt nume de familie decat al nostru.As vrea sa stiu daca, folosindu-ma de faptul ca n-a platit pensia alimentara,il pot forta sa renunte la drepturile parintesti sau daca nu,cum altfel il pot obliga sa-si dea acordul ca actualul meu sot sa il infieze.Mentionez ca mai are un copil in intretinere din prima sa casatorie,12-13 ani are copilul,iar acum este cu a treia sotie .