avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Activitate LidiaSav

Activitate LidiaSav

Răspuns la discuția Divort cu copil minor
Tutela se împarte sau e doar al unuia dintre părinții divortati?
Răspuns la discuția Divort cu copil minor
Vreau sa ma stabilesc in străinătate cu copilul. Ce pasi trebuie urmați? Ce si cum trebuie sa cer?
Divort de comun acord cu soțul, mergem la notar. Eu vreau sa plec din țară cu tot cu copil dupa pronunțarea divorțului. Pot face asta, chiar daca stabilirea locuinței copilului va fi la tata, dar avand acordul tatalui de a pleca cu copilul?
Valoarea stimulentului este fixa, de 500 de lei?
Va multumesc de raspuns. Mai am o nedumerire: Stimulentul de insertie se acorda asemenea indemnizatiei, adica in 60 zile de la depunerea dosarului, retroactiv pe cele 60 de zile?
Noul angajator mi-a spus ca nu voi beneficia de stimulent deoarece am optat ptr CCC pe 2 ani, si nu pe un an .Are dreptate sau trebuie sa ma duc sa intreb la DGASPC?
Buna ziua! Sunt mama unui copil de 1 an si 2 luni. Initial am optat pentru CCC pe 2 ani, insa, intre timp, sefii mei au renuntat la restaurantul pe care il aveau(si unde eu lucram) si se ocupa doar de cea de-a 2-a afacere a lor(funerare). Neavand unde sa ma intorc la munca la terminarea celor 2 ani, am decis sa renunt la CCC si sa imi caut un alt serviciu, pe care l-am si gasit. Intrebarea mea este: pot beneficia de stimulentul de insertie, chiar daca nu ma intorc la vechiul loc de munca? Stiu ca stimulentul il plateste statul si nu angajatorul, dar nu stiu exact conditiile acordarii acestuia. Va multumesc!