avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate Ruxandra23

Activitate Ruxandra23

Răspuns la discuția Paternitatea
nu pentru pensia alimentara...vreau doar sa aflu adevarul deoarece eu am crezut ca nu mi.ar fi putut face asta dar dupa atata timp am aflat mai multe lucruri decat am crezut ca stiu....si fata va ramane mereu pe numele meu si toate cele ...dar pentru linistea mea prefer sa aflu adevarul...din cauza ca nu as vrea sa traiesc cu gandul ca e sau nu fata mea..
Domnul avocat cu ea nu am mai vorbit de 2 ani.cea mica este crescuta de bunici de parinti fostei sotii.iar eu cu ei iau legatura sa o iau pe ceea mica si toate cele. va multumesc
am inteles...si testul ADN e in jur de 10 milioane :(...
am un contract de munca al ei cum ca lucra ca animatoare .la divort eu nu am spus detaliile astea pt a nu o face de ras...dar totusi acum vreau sa vad daca sunt tatal fetei sau nu...si vreau sa o dau in judecata pt asta
Discuție Paternitatea
Daca o dau in judecata pe fosta mea sotie pentru testul de paternitate...deoarece cred ca fata pe care se presupune ca e cu mine are 4 ani...si e pe numele meu...As vrea sa aflu daca este copilul meu sau nu?!...Vreau sa o dau in judecata sa faca testul ADN...
Si daca nu am absolut niciun venit...sunt somer (casnic),,,se face calculul la venitul minim pe economie?
Adica in jur de 2 milioane ..nu? Multumesc frumos de raspuns
Daca nu am venit ,pensia alimentara cat mi.ar veni sa platesc ?Copilul avand varsta de 4 ani.iar divortul s.a pronuntat in luna ianuarie . Va multumesc
Răspuns la discuția Plecarea de acasa
Multumesc frumos !
Dar cum fac sa pot pune restrictie? sa se mai aproprie de mine...ca sincer va spun imi este foarte frica cand ma gandesc ca voi pleca sau cum trebuie sa fac sa plec...As fugi de acasa mi se pare cea mai usoara solutie..dar nu as vrea sa sufere vreun soc din partea mea :( Ajutati.ma va rog.
va multumesc frumos