avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara, platitor fara venit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara, platitor fara venit

Daca nu am venit ,pensia alimentara cat mi.ar veni sa platesc ?Copilul avand varsta de 4 ani.iar divortul s.a pronuntat in luna ianuarie . Va multumesc
buna seara,
1/4 din salariul minim net pe economie.
Adica in jur de 2 milioane ..nu? Multumesc frumos de raspuns
Si daca nu am absolut niciun venit...sunt somer (casnic),,,se face calculul la venitul minim pe economie?
Va fi avut in vedere salariul minim pe economia nationala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - 5 copii alex1234alex alex1234alex Cum se împarte pensia alimentară pentru primul copil, dacă în căsnicia actuală am 4 copii, iar eu am un venit net de 1900lei? Avocatul calculase că ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ellyelly ellyelly buna ziua in urma cu cateva zile s-a pronunta decizia divortului meu dupa aproape un an de zile avand la vedere ca este vorba si despre un minor in varsta de 7 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, 25% din minimul pe economie, adica 25% din 700 ron? arlezyyana arlezyyana Buna seara ! As avea si eu nevoie de un sfat referitor la pensia de intretinere pe care trebuie sa mi-o dea tatal copilului meu. Mentionez ca sunt divortata ... (vezi toată discuția)