Buna ziua, sunt propietarul unei masini pe care am schimbato in anul 2013 luna octombrie cu alta masina unei persoane.noul propietar peste o perioada a vanduto. In acte sunt eu propietar. Acum mi-a venit impozit de la primarie si amenzi pe numele meu.Am vorbit cu actualul utilizator cu care nu am nimic incheiat nici verbal nici scris sa plateasca, iar el nu doreste.
Ce este de facut in acest caz????Eu m-a gandeam sa ma duc in parcare sa-i iau numerele de la masina, dar nu sunt acuzat de furt??
cum pot scapa de amenzi si impozit???Plangere la politie??
Va multumesc
o mana de ajutor daca se poate,mi-am depus dosarul pt un concurs am trecut de selectie dosar dar mi-a cerut copie dupa cartea de munca
situatioa e in felul urmator
am lucrat la o societate dar nu mi-a trecut si inregistrat in cartea de munca vechimea, am fost platit pe cele 4 ore cat am lucrat din 2008-2012 am copie dupa contractul de munca dupa adeverinta in original de la acea societate
cei din comisia de concurs m-au sunat si mi-au sp ca inainte de examen sa ma prezint cu cartea de munca unde nu e inregistrat acel contract
am verificat la itm si tot nimica
ce e de facut in aceasta situatie ????
ca cei din comisie la selectia dosarului mi-au acceptat asa si acum au cerut si cartea
nu vreau sa am probleme pe treaba asta si sa fiu respins
un sfat va rog mult
bun eu am inteles ca doar adeverinta,dar nu figurez la itm
perioada e 2008-2010
pe mine m-ar interesa macar adeverinta
nu am chef de probleme ca apoi cum dovedesc??daca imi cer copie dupa carte,eu nu am si mai spune apoi ca e fals in inscrisuri
eu in 2008-2010 am lucrat ,am luat bani firma sa desfiintat si m-am trezit ca nu am in cartea de munca nimica si nici contractul inregistrat asta e beleaua si unde vreau sa dau examen imi cere o vechime in specialitate eu o dovedesc doar cu copie dupa adeverinta si contract care nu e inregistrat???se poate asa???
o speta,eu imi iau o adeverinta de la o societate S.A. care s-a dizolvat numai exista de 2 sau 3 ani si cu ea vreau sa ma duc sa-mi depun dosarul pentru un concurs unde imi cere acea vechime in specialitate,cei unde depun dosarul imi ia in cosiderare??
Nu am in cartea de munca operat dar mi-am desfasurat activitatea in acea perioada.
si are vreo valoare necertificata de catre ITM?? daca noul angajator vrea sa verifice sa vada daca e autentica si descopera ca nu e inregistrata nu dau de belele??
"CIM e valabil si fara inregistrarea lui la ITM" pai si pot face dovada cuiva ca am lucrat intr-un domeniu si am experenta doar cu acel contract??
in ziua de azi unde te duci cere experienta si acolo facusem in domeniul in care acum imi doresc sa lucrez iar
am lucrat in 2008-2010 la o firma,nu conteaza numele cu jumatate de norma si am semnat un contract de munca dar nu m-am uitat ca nu e inegistrat la itm,acum se mai poate face ceva????adica acei 2 ani daca ii mai pot recupera???daca firma ar fi de acord sa se duca sa declare acel contract trebuie platita o amenda din cate am inteles si daca o platesc pana la urma firma e afectata ???se paote sa-mi recastig acei 2 ani ???imi treuie neaparat acea vechime.cum ma sfatuiti si ce ma sfatuiti indrumati
va multumesc anticipat