avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Un ajutor va rog frumos
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Un ajutor va rog frumos

Buna ziua, sunt propietarul unei masini pe care am schimbato in anul 2013 luna octombrie cu alta masina unei persoane.noul propietar peste o perioada a vanduto. In acte sunt eu propietar. Acum mi-a venit impozit de la primarie si amenzi pe numele meu.Am vorbit cu actualul utilizator cu care nu am nimic incheiat nici verbal nici scris sa plateasca, iar el nu doreste.
Ce este de facut in acest caz????Eu m-a gandeam sa ma duc in parcare sa-i iau numerele de la masina, dar nu sunt acuzat de furt??
cum pot scapa de amenzi si impozit???Plangere la politie??
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 08:07, 4 Februarie 2015
Trebuie sa faceti o actiune in instanta prin care sa obligati cumparatorul sa o inscrie pe numele sau.
Sa nu ii luati nimic de la masina, va fi furt.
Atata timp cat nu ati facut niciun acte de vanzare cumparare , inca sunteti proprietarul masinii . In concluzie impozitul si amenzile de pana acum trebuie sa le platiti.
Daca cu primul cumparator ati facut acte de vz-cump puteti merge acum sa radiati masina de la financiar. Astfel nu veti mai avea de platit impozit si nici nu veti mai fi raspunzator de amenzi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Placute de inmatriculare auto crina67 crina67 buna seara..am o nelamurire daca ma puteti ajuta va rog..am vindut o masina acum 5 ani ,in 2008,noul propietar nu s a prezentat dupa o luna sa perfectam actele ... (vezi toată discuția)
Litigiu masina masterd111 masterd111 buna ziua.acum 3 ani am vandut un autoturism cu contract de vanzare cumpare contra sumei de 3000 euro.am radiat masina de la fisc,cumparatorul urmand sa o ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu contract de vânzare-cumpărare Cornelia93 Cornelia93 Buna ziua ! Acum o luna de zile in urma unei cautari pe google am dat de un domn care pretindea ca se ocupa cu dezmembrari auto. Am facut cu acesta contract de ... (vezi toată discuția)