avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate jacuzzi

Activitate jacuzzi

Ok.
Multumesc de sfaturi :)
Nu am facut niciodata adunarea generala. Nu am primit niciodata dividende....acum suntem si certati si doream sa stiu ce ilegalitati a facut fata de mine.
Buna ziua,

Sunt asociat intr-o societate(25%) din anul 2005 si pana acum, administratorul nu mi-a dat la semnat nici un act legat de veniturile firmei pe anii anteriori(presupun ca e vorba de un bilant contabil), pentru a lua la cunostinta despre situatia financiara a firmei.

Doresc sa stiu daca el este obligat prin lege sa faca acest lucru, si anume sa prezinte asociatilor bilantul contabil la sfarsit de an pentru semnare.

Va multumesc anticipat.
Am inteles. Va multumesc mult. B-)
Aha. Am ramas in minte cu termenul de "perioada nedeterminata" de la un contract individual de munca.
Multumesc.
Trebuie sa fac un contract de prestari servicii cu o firma(eu sunt PFA) si la durata contractului ei au scris perioada de un an. Se poate ca aceasta perioada sa fie nedeterminata atat timp cat obiectul contractului este dat de anexe?(in anexe sunt atasate proiecte...care pot dura 2 sapt...nu un an). Ma gandesc ca perioada sa fie nedeterminata si sa pot incheia contractul odata cu finalizarea ultimului proiect din anexa.....ca asa pare ca firma respectiva vrea sa ma sclavageasca un an....asa pare.

Multumesc.
Multumesc mult! :)
Ultima factura a fost in luna aprilie 2001. Este ok? :D
Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac :-/
Acum 7 ani, i-am facut unei amice un abonament de telefon la Orange. Dupa cateva luni a trebuit sa plece in Germania(inca locuieste acolo) si abonamentul nu a mai fost platit. Acum am primit o scrisoare de la o firma EOS Romania(firma de avocatura) care a cumparat pagubele(tzepe etc.) de la Orange si vor 1700 RON caci altfel ma dau in judecata. Trebuie sa mentionez ca acel contract cu Orange avea o clauza de reziliere de 300 EURO pe vremea aceea.

Intrebarea mea este:
Avand in vedere ca nu m-au deranjat timp de 7 ani, acest contract nu se prescrie precum o amenda? Este necesar sa le platesc acestora suma de 1700 RON :(?

Multumesc anticipat!