avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract prestari servicii - nelamurire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract prestari servicii - nelamurire

Trebuie sa fac un contract de prestari servicii cu o firma(eu sunt PFA) si la durata contractului ei au scris perioada de un an. Se poate ca aceasta perioada sa fie nedeterminata atat timp cat obiectul contractului este dat de anexe?(in anexe sunt atasate proiecte...care pot dura 2 sapt...nu un an). Ma gandesc ca perioada sa fie nedeterminata si sa pot incheia contractul odata cu finalizarea ultimului proiect din anexa.....ca asa pare ca firma respectiva vrea sa ma sclavageasca un an....asa pare.

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2007
jacuzzi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:47, 29 Martie 2007
Cred ca nu intelegi ce inseamna termenul de " perioada nedeterminata". E mai bine sa specifici exact perioada in care crezi ca termini lucrarea, cu o marja pentru siguranta si cu mentiunea ca la terminarea lucrarii contractul inceteaza prin incheierea unui proces verbal de receptie a lucrarii.
Aha. Am ramas in minte cu termenul de "perioada nedeterminata" de la un contract individual de munca.
Multumesc.
puteti stabili un termen de derulare a contractului de o luna, inserand deasemenea fraza ca acest termen se poate prelungi, prin acordul partilor, pe perioade succesive de inca o luna. bineinteles, daca aceste conditii sunt in interesul dvs.
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles. Va multumesc mult. B-)

Alte discuții în legătură

Contract in conditii lump sum andr33apn andr33apn Care sunt prevederile unui contract in conditii lump sum? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Contract achizitii publice - garantia lucrarii dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Va rog mult sa ma sfatuiti in nurmatoarea problema. Sunt autoritate publica. Am incheiat un contract de lucrari si montaj echipamente in urma ... (vezi toată discuția)
Receptie finala lucrari de constructii receptie receptie Cum procedez in cazul in care, proiectantul nu imi intocmeste referatul pentru receptia finala a unor lucrari de constructii? Lucrarile au fost efectuate in ... (vezi toată discuția)