avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Receptie finala lucrari de constructii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Receptie finala lucrari de constructii

Cum procedez in cazul in care, proiectantul nu imi intocmeste referatul pentru receptia finala a unor lucrari de constructii?
Lucrarile au fost efectuate in cadrul unui contract de lucrari, contract incheiat pt implementarea unui proiect cu fonduri UE.
Mai precizez faptul ca, la receptia la terminarea lucrarilor, proiectantul a participat, a intocmit si referatul necesar. Doar ca acum, pentru receptia finala, nu ne intocmeste referatul privind comportarea in timp a lucrarilor si refuza sa participe la receptie.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: receptie , utilizator 09:30, 3 Decembrie 2014
buna ziua,
in mod normal in caietul de sarcini trebuia sa aveti trecut si asa ceva.Cand ati publicat pe site -ul ministerului contractul de lucrari nu ati trecut in conditii si perioada pentru care aveti garantia de buna executie?Nu ati incheiat un contract cu acest proiectant?Sint foarte multe de discutat,consultantul sau firma de consultanta nu spun nimic in acest sens?
O zi buna
este prevazut in contractul incheiat cu proiectantul sa ne asigure asistenta tehnica pe toata perioada de executie, plus perioada de garantie.in caietul de sarcini este prevazut sa ne prezinte referat la finalizarea lucrarilor si la terminarea lucrarilor.conform actelor pe care le avem incheiate cu el, are obligatia sa ne transmita acest referat.pur si simplu, nu ne raspunde la telefon si nu primeste adresa din partea noastra prin care ii solicitam intocmirea acestui referat.precizez ca, din punct d evedere financiar nu mai avem nici o datorie fata de el.
proiectantul a fost gasit de dumneavoastra , este angajatul sau colaboratorul constructorului?Cand ati platit factura catre proiectant aveati datele lui,la Registrul Comertului sau Administratia Financiara ,cineva trebuie sa stie de el.Ar fi trebuit sa va lasati si o portita financiara.Pe ce masura aveti proiectul ?Autoritatea de Management ce va spune,cum sa rezolvati aceasta situatie?
proiectul a fost depus pe por, axa 3.2. - reabilitarea unui centru social.noi suntem un consiliu judetean, am depus proiect in parteneriat cu un centru social.centrul respectiv a incheiat contractul cu o firma care a asigurat atat realizarea sf-ului cat si a pt-ului.nu am sesizat inca AM-ul referitor la aceasta problema. am avut discutii doar cu OI-ul care nu a mai avut o asemenea situatie pana acum.dupa ei, conform legii, proiectantul tb sa ne predea acest referat.
nu raspunde nimeni in acest caz decat firma constructoare,OI -ul stie acest lucru.Scuze,se poate sa-mi spuneti in ce judet si localitate este aceasta problema?

Alte discuții în legătură

Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)
Caiet de sarcini billabong billabong in cazul unei cereri de oferta ,autoritatea contractanta trebuie sa intocmeasca un caiet de sarcini ,caiet intocmit de biroul de achizitii.daca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Contract achizitii publice - garantia lucrarii dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Va rog mult sa ma sfatuiti in nurmatoarea problema. Sunt autoritate publica. Am incheiat un contract de lucrari si montaj echipamente in urma ... (vezi toată discuția)