avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Receptie finala lucrari de constructii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Receptie finala lucrari de constructii

Cum procedez in cazul in care, proiectantul nu imi intocmeste referatul pentru receptia finala a unor lucrari de constructii?
Lucrarile au fost efectuate in cadrul unui contract de lucrari, contract incheiat pt implementarea unui proiect cu fonduri UE.
Mai precizez faptul ca, la receptia la terminarea lucrarilor, proiectantul a participat, a intocmit si referatul necesar. Doar ca acum, pentru receptia finala, nu ne intocmeste referatul privind comportarea in timp a lucrarilor si refuza sa participe la receptie.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: receptie , utilizator 09:30, 3 Decembrie 2014
nu cred ca are importanta zona in care a aparut aceasta problema.ideea e ca poate sa apara si in alte zone sau poate au mai fost situatii de acest gen.de asta am scris pe forum - pentru a vedea daca au mai fost asemenea situatii, sa cer o parere.o sa facem o adresa catre AM si vedem cum rezolvam problema pana la urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)
Caiet de sarcini billabong billabong in cazul unei cereri de oferta ,autoritatea contractanta trebuie sa intocmeasca un caiet de sarcini ,caiet intocmit de biroul de achizitii.daca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Contract achizitii publice - garantia lucrarii dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Va rog mult sa ma sfatuiti in nurmatoarea problema. Sunt autoritate publica. Am incheiat un contract de lucrari si montaj echipamente in urma ... (vezi toată discuția)