Sunt asociat intr-o societate(25%) din anul 2005 si pana acum, administratorul nu mi-a dat la semnat nici un act legat de veniturile firmei pe anii anteriori(presupun ca e vorba de un bilant contabil), pentru a lua la cunostinta despre situatia financiara a firmei.
Doresc sa stiu daca el este obligat prin lege sa faca acest lucru, si anume sa prezinte asociatilor bilantul contabil la sfarsit de an pentru semnare.
Administratorul semneaza bilantul, declaratiile si alte documente catre finante. Dar nu ati facut niciodata adunarea generala ??
La bilant se anexeaza si hotararea AGA referitoare la repartizarea profitului.:O
Poate societatea nu a desfasurat activitate si atunci s-a depus doar o declaratie pe proprie raspundere.
Nu am facut niciodata adunarea generala. Nu am primit niciodata dividende....acum suntem si certati si doream sa stiu ce ilegalitati a facut fata de mine.
Nu am facut niciodata adunarea generala. Nu am primit niciodata dividende....acum suntem si certati si doream sa stiu ce ilegalitati a facut fata de mine.
Cel mai usor sa vedeti daca a semnat in locul dvs: Depuneti la Registrul Comertului o cerere prin care sa va elibereze un duplicat al dosarului de bilant (spuneti ca l-ati pierdut) si asa vedeti si situatia societatii. Sau faceti cererea la Administratia fiscala