avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate ChiriAndra

Activitate ChiriAndra

Doamna draga... Suntem femei, si cred ca putem sa rezolvam orice situatie...
Iar dumneavoastra ar trebui sa puneti piciorul in prag... Vorbiti cu fostul sot, cand copilul nu-i acasa (faceti in asa fel incat sa nu fie) si explicati domnului ca daca mai are atitudinea aceasta fata de coplil, veti face tot posibilul sa nu mai aiba contact cu el..
Si sunt convinsa ca veti putea sa blocati apelurile de la el sau orice alt numar necunoscut (in caz ca suna de pe alte numere) macar pentru o perioada, sa vada ca vorbiti serios.... Poate se sperie..
Iar cu copilul, nu cred ca este necesar sa-l supuneti unui stres emotional mai mult decat este deja, cu protectia copilului si psihologi... sa fie interogat si stresat.. l-ati traumatiza si mai tare..
E destul de micut sa-l "pacaliti" o perioada sa-i spuneti ca e tatal foarte ocupat si ca va suna cand va avea timp...
Dupa o perioada fara dialog intre ei, poate i se va face dor tatalui de copil, si va avea alta atitudine fata de el, poate isi va da seama ca greseste..
Parerea mea..
Mult noroc!
am un caz mai deosebit la care nu i-am gasit asemanare nuciunde: un angajat nu s-a prezentat la sediul firmei la data la care se platesc drepturile salariale, apoi a depus la ITM o plangere cum ca nu i s-a platit salariul. am inteles ca trebuie sa-i trimit o comunicare scrisa . oare stiti ce trebuie sa contina acea comunicare ?