avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale neridicate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale neridicate

am un caz mai deosebit la care nu i-am gasit asemanare nuciunde: un angajat nu s-a prezentat la sediul firmei la data la care se platesc drepturile salariale, apoi a depus la ITM o plangere cum ca nu i s-a platit salariul. am inteles ca trebuie sa-i trimit o comunicare scrisa . oare stiti ce trebuie sa contina acea comunicare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 27 Martie 2014
Mentionati in comunicare sa se prezinte la data de .... , la sediul societati din .........., in vederea ridicarii drepturilor salariale aferente lunii ........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru 2 zile lipsite esti concediat gabitamaria gabitamaria Buna ziua, doresc o lamurire la o problema cu care m-am confruntat recent.Pe scurt, in data de 25.10.10 anunt conducerea firmei ca lipsesc 2 zile, pe motiv ... (vezi toată discuția)
Control itm liviu2005 liviu2005 Lucrez cu timp partial 4 ore/zi la un srl pe domeniul RU.La10.07.2009 am un control itm si se stabileste ca unica masura ca incepand cu15.07.2009,societatea sa ... (vezi toată discuția)
Instanta litigiu munca nitmar nitmar itm a facut un control la societatea reclamata de mine pentru restante salariale; a aplicat amenda si a impus masuri obligatorii de constituire a drepturilor ... (vezi toată discuția)