Buna ziua, doresc o lamurire la o problema cu care m-am confruntat recent.Pe scurt, in data de 25.10.10 anunt conducerea firmei ca lipsesc 2 zile, pe motiv medical, peste 2 zile cand ma prezint normal la locul de munca sunt rugata sa parasesc incinta, intrucat eu nu mai lucrez acolo.Mi se cere sa semnez (aproape fortat) hartiile de somaj, si in urma refuzului, pt ca doream sa ma informez daca e legal ceea ce s e intampla, sunt rugata sa parasesc incinta firmei.Bineanteles, ca m-am prezentat la ITM, si am inaintat o PLANGERE, IAR DE ACOLO AM FOST INDRUMATA SA TRIMIT DEMISIA incepand cu data de 27.10 catre firma, CU CONFIRMARE DE PRIMIRE DE CATRE FIRMA(tocmai pe temeiul nerespectarii contractului individual de munca).Trebuie sa va mentionez ca nu mi-a fost platit salariul pe luna septembrie si octombrie, ca timp de 1 an si 2 luni, am lucrat in fiecare sambata(08.00-13.00, si dovada sunt actele incheiate inclusiv sambata),fara sa fiu platita niciun un ban, si in plus mi-a fost refuzat dreptul la concediul de odihna, atat pe anul in curs cat si anterior, toate cererile mele fiind respinse. Asadar, doresc si eu o parere, referitoare la cele intamplate si daca voi obtine macar banii pe perioada muncita , si drepturile mele legale platite:(.Cei d ela ITM, vor lua masuri in vreun fel asupra lor?ma refer..se poate face ceva acestor firme care nu iti respecta niciun drept, de parca legea nu e pentru toti?:(
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns:
gabitamaria , utilizator
16:13, 16 Noiembrie 2010