avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mi-am dat demisia in urma unei iesiri necontrolate a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mi-am dat demisia in urma unei iesiri necontrolate a patronului meu

problema mea este ca de o luna si jumatate nu primisem salariul si acum imi este si mai greu sa il obtin,ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: cristablue , utilizator 09:42, 30 Martie 2011
Ce anume doriti sa faceti?
mergeti la ITM ,daca nu actiune in instanta
Puteti face sesizare scrisa catre ITM sau sa actionati in judecata societatea pentru plata drepturilor salariale care vi se cuveneau
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
Radu Gabrian, Mediator
o sesizare la ITM.
Dupa verificarea facuta de acesta institutie veti primi raspunsul dac aveti sau nu drepturi de ridicat,iar societatea va primi un termen in a achita acele datorii.
Daca nu respecta controlul ITM-ului, in baza raspunsului primit, puteti actiona sc -ul in instanta.(in general litigiile de munca sunt scutite de taxe si de avocati -asta in care sunteti sigur ca aveti castig de cauza )
Dupa hotararea judecatoreasca va puteti adresa unui executor care va face tot posibilul sa va recuperati drepturile-in cazul in care sc-ul mai functioneaza di are de unde recupera.
Succes in demesuri,
multumesc pentru raspunsul dvs,mai astept cateva zile si voi face demersuri :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca imradu imradu buna ziua.am probleme legate de fostul loc de munca.am incetat activitatea in luna decembrie cu acordul ambelor parti si de atunci tot astept plata salariului ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi recuperez banii cuveniti pe 2 luni si 2 saptamani de munca? poliee poliee mentionez ca atunci cand luam salariul nu semnam vreun stat de plata sau altceva. plata era facuta de catre patron. am lucrat la societatea respectiva cu ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza sa mi dea lichidarea gabrielacodorean gabrielacodorean mi am dat demisia in 21 nov si trebuia sa iau lichidarea in 15 dec , ea refuza pe motivul ca am luat avans, ceea ce nu este adevarat, colegii stiu, si nu putea ... (vezi toată discuția)