avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate adrianlichtenstein

Activitate adrianlichtenstein

Discuție Poprire
Bună,
De luna acesta aveam proprie pe contul bancar, actual venitul familiei este indemnizația socială. Creditul pe care am făcut nu este banca în care am actual contul.
Sar putea sa intre să îmi ea tot venitul?
Am solicitat la bancă în care dețin contul bancar și am solicitat sa facă un transfer bancar din venitul mai spus redat, la mama mea , pentru ca nu am putut sa mă deplasez la banca.
Cei de la banca a refuzat sa facă tranzacția pentru că am minus în cont.
De ce nu aș putea să fac tranzacții? , deoarece acest venit nu pot intra pe ei.
Deși banca îmi trage luna de luna dobânzi și comisioane pentru administrarea contului.
Ei îmi ea dobânzile și comisioanele de administrare , dar eu nu pot sa folosesc contul bancar.
Eu sunt de părere , atât timp cât nu am un venit ca sa îmi poate intra pe ei , de ce nu pot face tranzacții și în plus sunt constrâns sa achit toată suma, deși un sfert din suma este suma ce datorez procesului?
As vrea sa precizez ca o anumita suma, da, as fi acord ca se trimite la proprie , dar ce mea rămas sa pot face ce vreau cu ei , fără sa mă duc personal cu buletinul să scot banii. Ce mă sfătuiți? Și care sunt drepturile mele în relație cu banca?

Va mulțumesc
Anticipat
Buna ziua,
Am intrat eu in concediu de incrijire a copiilor pana in 2 ani.
Locuiesc cu prietena (viitoarea sotie)nu are dreptul pentru indemizatie de crestere a copiilor ,pentru ca nu lucreaza.
Indemizatia de crestere a copiilor pana in doi ani este min 600 si max 1200 ,pe ultimele 12 luni anterioare nasteri,adica 85% din venit.
Iar in situatie cu sarcina gemelara si mutipli ,se majoreaza cu 600 lei.
Aici as vrea sa va pun o intrebare ,referitor la indemizatia de crestere a copiilor intr-o sarcina gemelara :
Se calculeaza 85% pentru fiecare copil,respective min 600 si max 1200 sau cei 600 lei sunt acordati pentru fiecare si nu 85% din venitul pe ultimele 12 luni anterioare nasteri ,pentru fiecare nascut ,in sarcina gemelara?

Va multumesc !