Va multumesc , va rog , putin mai pe larg , aceste sume la cat se pot ridica , am fost la 2 notariate , am pirdut timp , pe langa ca mi-au dat informatii diferite aveau si preturile foarte diferite , trebuie sa fie o reglementare de preturi ceva.
Poate sa-mi raspunda cineva , ce taxe se percep (cat la suta din valoare) le notariat pentru perfectarea actelor de succesiune. Va multumesc
Imi cer scuze daca am folosit un limbaj neadegvat
Parca nu stiti , ca sa iesi la pensie de boala in Ro este .........., stiu pe cineva care a facut actele , pana le-a facut a murit de epuizare(stat in picioare pe la comisii -vino maine vino poimane , mai trebuie o hartie , trebuie sa fiti mai bolnav decat sunteti in realitate , ect) , - te duci sa te angajezi -nu ai studii de ajuns , nu ai clificarea care trebuie , nu ai varsta agreata de angajator, iar la tarnacop nu se pune problema , P.S.parca traiti in alta tara
minor la 20 ani sau 26 , starea materiala a lui este foarte buna in comparatie cu a mea(am facut 2 operatii de tumoara , nu se stie cate mai fac), nu este normal , legea ar trebuie sa faca diferenta , va rog sa-mi dati denumirea exacta a legiilor. Va multumesc
Este inadmisibil , salariu minim brut este de 5.4 mil , nu castig atat(am venit 0 traiesc din pensia unui parinte , care este de 400 ron , doua persoane) ,ar trebui sa fie o solutie la aceasta problema.
In cazul in care tatal care plateste pensia alimentara , nu are un venit stabil , nu lucreaza nicaieri , este si bolnav(nu este pensionat pe caz de boala) , ce prevede legea in acest caz. Va multumesc