avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Activitate razvanboss

Activitate razvanboss

Răspuns la discuția Reprezentare în proces penal
Va multumesc frumos!
Incă o chestiune - la termenul respectiv se prezintă parintele, partea respectivă, însă vroiam sa-l reprezint eu, solicitand acest lucru in sedinta publică. In această situatie mai este necesară prezentarea procurii speciale.
Buna ziua. Intr-un proces penal, pot reprezenta unul dintre parinţii mei, care are calitatea de intimat - parte vătămată. Dosarul se afla pe rolul Curţii de Apel Bucureşti. Am studii superioare juridice, iar in principiu cred că se poate, insa nu sunt sigur daca imi trebuie procură specială - mandat sau pot face dovada, la termenul respectiv de judecată, cu copie a diplomei de studii.
Vă multumesc anticipat.
Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate vin un teren extravilan de 1000 mp - vie, daca nu s-a dezbatut succesiunea. De pe urma defunctului au ramas 2 mostenitori, avand ambii dreptul la 1/2 din acest teren. Se poate face un antecontract, sau ceva de genul, cu cumparatorul, LEGAL!!! (prin notariat, eventual pana la dezbaterea succesiunii). Mostenitorii se inteleg asupra impartirii bunurilor defunctului.
In masa succesorala ar mai intra un teren de 2,75 ha, care se afla la asociatie, insa se doreste vanzarea doar a celui de 1000 mp.
Copii defunctului doresc dezbaterea succesiunii prin notariat, insa cu privire la terenul de 1000 mp, acum au gasit cumparator, iar pana ajung la notar, este posibil sa dureze prea mult.


Va multumesc.