avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare în proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare în proces penal

Buna ziua. Intr-un proces penal, pot reprezenta unul dintre parinţii mei, care are calitatea de intimat - parte vătămată. Dosarul se afla pe rolul Curţii de Apel Bucureşti. Am studii superioare juridice, iar in principiu cred că se poate, insa nu sunt sigur daca imi trebuie procură specială - mandat sau pot face dovada, la termenul respectiv de judecată, cu copie a diplomei de studii.
Vă multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2014
razvanboss, utilizator
Cel mai recent răspuns: razvanboss , utilizator 14:39, 15 Aprilie 2014
va trebuie procura speciala autentica si copie certificata dupa diploma de studii
Va multumesc frumos!
Incă o chestiune - la termenul respectiv se prezintă parintele, partea respectivă, însă vroiam sa-l reprezint eu, solicitand acest lucru in sedinta publică. In această situatie mai este necesară prezentarea procurii speciale.
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2014
razvanboss, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Există posibilitatea ca o persoana fără studii juridice / fără a fi avocat înregistrat într-un barou să reprezinte un justițiar în fața instanței? cyan cyan O persoana este petent intr-un proces la o instanta civila, a solicitat judecarea in lipsa. La primul termen instanta a amanat cauza pentru ca intimata sa ... (vezi toată discuția)
Reprezentare ruda de catre licentiat in drept MARIKO9 MARIKO9 As dori sa reprezint o ruda in instanta si as vrea sa stiu care e procedura. Pentru studierea dosarului inainte de primul termen am nevoie de o procura ... (vezi toată discuția)
Procura ptr echivalare diploma carmensita05 carmensita05 dc ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema - am nevoie de un model de procura pentru echivalare (legalizare) diploma de studiu. (vezi toată discuția)