CipM a scris:
Dr.Virgil Dan Amza a scris:
... m-as lupta ca in regulamentul blocului sa se introduca o astfel de prevedere.
In locul acelor nevazatori eu as aprinde lumina pe hol chiar daca nu mi-ar folosi la nimic. Ar fi o dovada de respect pentru vecinii mei sau pentru musafiri, poate chiar copii, care nu s-ar speria de mine dupa ce aprind lumina sau vazand umbre in semi-intuneric strecurandu-se pe langa ziduri.
Intotdeauna au aprins lumina pe hol cand a sunat cienva la usa. Sau va referiti ca ar trebui sa aprinda lumina pe casa scarii ? Deci pe langa ca stau la parter ar fi trebuit sa piapie pe casa scarii sa caute itnrerupatorul ? Sa inteleg ca pe langa ca sunt orbi mai sunt si nesimtiti ca apirnd lumina doar la intrare si nu se imbaltesc sa caute intrerupatoarele pe casa scarii .
Su Ar trebui sa-mi fie rusine de parintii kmei nenoriciti si fara pic de respect. (pentru ca dvs. ii cunoastepti cel mai bine).
PS: Parca o si va pe maica-mea la 70 de ani cand suna cineva la usa: aprinde lumina pe holul de la intrare, bajbbaie dupa chei deschide intr-un ffinal usa dupa care ii zice la persoana care o viziteaza : "Asteapta-ma pana caut intrerupatorul de pe casa scarii ca e lipsa de repsect daca nu fac asta ,chiar daca astepti 5 minute pana termin de pipait "