avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde isi pot desfasura activitatea administratorii?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde isi pot desfasura activitatea administratorii?

Buna ziua, am si eu o nelamurire si sper sa primesc un raspuns de la dvs.
Vecinul meu de la parter este admiistratul blocului si la el se platesc taxele comunale. La etajul 4 al blocului este o camera unde dansul are cheie unde se plateau acum cativa ani taxele comunale , unde isi tinea documentele etc. De vreo 2-3 ani si-a mutat o hardughie de dulap de fier , o "bancheta" destul de lata pe acre le-a lipit de peretele meu jos la parter pe casa scarii , un birou + scaun care stau toate de vreo doi ani pe casa scarii cum intri in bloc chiar in fata apartamentului meu. Dumnealui incaseaza taxele in fiecare marti in care isi pune biroul fix in mijloc si sta incaseaza taxele , sta in povesti etc. Se face galagie va dati seama plus de multe ori cand vreau sa intru in apartament ocolesc oameni etc.
Ma gandesc in viitor ca voi avea un copil si o sa fie si mai dificil atunci,

Este conform cu legea ceea ce face dansul de atata timp ? De mult eram deranjat de asta dar nu stiam cui sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:37, 2 Aprilie 2014
Probabil ca vecinii dv. au cerut sa-si faca "sediul" la parter ca sa nu mai urce pe scari pana la camera cu pricina. Or fi bolnavi, betegi de picioare .....nah, ca tot omu' la batranete.
Ca sa lamuriti si sa rezolvati cu galagia, luati legatura cu presedintele asociatiei, cu membrii comitetului, sa gaseasca o solutie multumitoare pentru toata lumea.
Ma indoiesc ca e vb de asta , inaite sa-si mute mobilierul pe casa scarii lipit de peretele meu platea lumea taxele la el in casa pana si-a zis probabil , de ce sa-mi mai intre oamenii in casa cand pot face asta de pe casa scarii scot doar niste mmobila si cam atat.
Nu sa consulat omul cu nimeni , suntem doar 9 fmilii in bloc.
In fine , din raspunsul de mai sus inteleg ca poate sa-si faca rafturi si pe peretei sau sa-ti scoata toata mobila si eventual si un gardulet prin care sa trec cand e "ziua de plata".
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
elga50, moderator
Din ce ati inteles de rafturi? Am zis eu ceva de felul asta? Imaginatia va joaca feste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier danielgeorge1 danielgeorge1 Bună ziua! Sunt o persoana fizica ce administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier (la parter, etajul 3 o scara si la etajul 4 pe alta scara). Pana ... (vezi toată discuția)
Drepturi pentru locuitorii de la parterul blocului Marie19 Marie19 Locuiesc cu chirie la parterul unui bloc de 10 ani. De cand cu pandemia, toti copiii din cartier folosesc ca loc de joaca zona verde de langa blocul nostru. ... (vezi toată discuția)
Bancutele din jurul blocului altair2209 altair2209 Am si eu o mica nelamurire. Aseara, dupa cateva ture de alegat m-am asezat pentru 5 minute sa ma odihnesc (nu sa tip, sa vorbesc tare, sa ascult manele pe ... (vezi toată discuția)