avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier

Bună ziua!

Sunt o persoana fizica ce administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier (la parter, etajul 3 o scara si la etajul 4 pe alta scara). Pana la 5 camere (garsoniere) nu sunt nevoit sa imi deschid firma, imi platesc darile la anaf, taxe, impozite etc. Ideea este ca de la o cazare cu niste tineri galagiosi mi-am pus in cap un vecin care e perete in perete cu cea de la etajul 3 si el nu e de acord cu activitatea mea si e deranjat si frustrat, ma ameninta cu politia etc.
Pana la urma daca locuiam eu acolo si aveam copil mic tot era o galagie...este exagerat si are ceva cu regimul hotelier, ca daca inchiriez normal, nu are nici o treaba... Ce as putea face sa deschid firma si sa fie totul in regula si sa taca din gura? Am vazut ca trebuie aprobare de la ascoitatie (nu e o problema, semnaturi vecini orizontal si vertical, as putea gasi o portita sa fac sediu pe cea de la parter dar pe restul cum le includ? Ca punct de lucru? Ca am inteles ca si la punct de lucru trebuie semnaturi. Va rog frumos sa imi spuneti ce as putea face. Multumesc frumos anticipat pentru toate raspunsurile si implicarea voastra!
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Scimbarea unui spatiu de reparatii calculatoarea in spatiu de panificatie zaky24marius zaky24marius buna ziua! Am un spatiu comercial la parterul unui bloc (bloc cu parter+2 nivele), (pe coltul blocului) care l-am achizitionat acum 2 luni (cumparat) si doresc ... (vezi toată discuția)
Vecinii nu vor sa isi dea acordul. Florinbc92 Florinbc92 Buna ziua, am un apartament la partier si sotia e tehnician masseur si am vrea sa deschidem un salon de masaj, relaxare si remodelare corporală. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in apartament , parter olivottom olivottom Buna ziua, am cumparat cu sotia un apartament la parterul unui bloc pentru infiintarea unui punct de lucru (coafor). Sotia are o Intreprindere Individuala cu ... (vezi toată discuția)