avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vecinii nu vor sa isi dea acordul.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vecinii nu vor sa isi dea acordul.

Buna ziua, am un apartament la partier si sotia e tehnician masseur si am vrea sa deschidem un salon de masaj, relaxare si remodelare corporală. Problema e ca am pe scara niște batrani mai rai ca sa nu le zic altfel si vor neapărat sa fac intrare separat, lucru pe care nu mi-l permit nici financiar nici din punct de vedere al duratei. Intrebarea mea e daca societatea se deschide pe alta adresa si sotia practică la apartamentul sus menționat vecinii imi pot face ceva din punct de vedere legal? Fiecare persoana va intra pe baza de programare si va suna la interfon, e ca si cum as primi 20 de prieteni zilnic in vizita la mine. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Florinbc92 , utilizator 12:49, 7 Ianuarie 2020
Acesti vecini au un perete comun cu dvs? Exista asociatie de proprietari?
Pai imi trebuiesc semnăturile celor de pe orizontala, adica partier si verticala ce-i de deasupra pana la etajul 4, nu vor sa imi dea semnatura cea de la et 1 si et 4, deci perete comun am doar cu cea de la et 1, am fost la asociație si incerc sa o rezolv printr-o sedinta comuna cu toata scara poate asa le conving. Daca nu reușesc si nu primesc aceste 2 semnături nu stiu ce demers legal as mai putea face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru in apartament , parter olivottom olivottom Buna ziua, am cumparat cu sotia un apartament la parterul unui bloc pentru infiintarea unui punct de lucru (coafor). Sotia are o Intreprindere Individuala cu ... (vezi toată discuția)
Activitate comerciala intr-un apartament situat in bloc cu destinatie mixta (parter, et.1 spatii comerciale, et.2,3,4 apartamente) georgeserban71 georgeserban71 Societate comerciala infiintata in 2018 cu sediul social si punct de lucru cu activitate, aflata intr-un apartament la et.2, avand la infiintare acordul scris ... (vezi toată discuția)
Deschiderea p. de lucru kerekesmargo kerekesmargo pentru deschiderea unui punct de lucru intr-un apartament de bloc ,este necesar acordul vecinilor ? daca unul dintre vecin nu este de acord ce pot sa fac ? (vezi toată discuția)