avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschiderea p. de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschiderea p. de lucru

pentru deschiderea unui punct de lucru intr-un apartament de bloc ,este necesar acordul vecinilor ?
daca unul dintre vecin nu este de acord ce pot sa fac ?
da, este necesar acordul vecinilor, dar de principiu minim patru vecini, doi de pe plan orizontal si doi de pe plan vertical. incercati sa-l evitati pe vecinul cu probleme.
de asemenea va trebuie acordul asociatiei de proprietari. exista la registrul comertului un formular tipizat
Ai nevoie de acordul vecinilor cu pereti despartitori comuni adica tavan, podea, partea dreapta si partea stanga. Daca cel din dreapta sau cel din stanga suntdin alta scara nu ai nevoie de semnaturile lor. Dupa ce ai semnaturile de la vecini mai ai nevoie si de viza asociatiei de proprietari.
Daca unul din vecini nu vrea sa iti semneze e cam nasol. Incearca sa iei semnaturi de la alti vecini si sa depui asa la registru. Daca cei de la registru nu vad, problema este rezolvata. Daca cei de la registru observa ca ai semnaturi de la alti vecini iar de la vecinul cu perete despartitor comun nu ai semnatura vei primi respingere.
Daca vecinul nu vrea sa iti semneze poti sa te judeci cu el dar dureaza si nu cred ca asta te satisface. Deci cu alte cuvinte nu prea ai ce sa faci.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce solutii am daca un vecin nu vrea sa semneze acordul vecinilor pt.infiintarea unei firme? Ioana_Mtn Ioana_Mtn In cazul in care unul din vecini nu vrea sa semneze Acordul vecinilor, ce solutie as avea sa imi pot deschide un birou? Apartamentul isi schimba destinatia din ... (vezi toată discuția)
Aviz propietari- construire balcon la parter marius_ciuperca marius_ciuperca Buna ziua, doresc sa construiesc un balcon la parterul unui bloc. Am inteles ca este necesar avizul fiecarui propietar. Am obtinut avizul tuturor ... (vezi toată discuția)
Acord vecini rbtm rbtm Doresc sa infiintez o firma, cu sediu social intr-un bloc. Am inteles ca imi trebuie acordul vecinilor si al asociatiei. Am doua intrebari ... 1) prin ... (vezi toată discuția)