avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce solutii am daca un vecin nu vrea sa semneze Acordul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce solutii am daca un vecin nu vrea sa semneze Acordul vecinilor pt.infiintarea unei firme?

In cazul in care unul din vecini nu vrea sa semneze Acordul vecinilor, ce solutie as avea sa imi pot deschide un birou? Apartamentul isi schimba destinatia din locuinta in spatiu comercial, se afla la casa. Mentionez ca nu imi trebuie acordul asociatiei de proprietari pt.ca nu exista una.
Cel mai recent răspuns: Ioana_Mtn , utilizator 18:34, 14 Februarie 2011
Buna ziua,
in mod normal trebuie semnatura vecinilor de palier, daca unul nu semneaza atunci incercati la alt locatar.
Din cate stiu eu, este obligatoriu acordul tuturor celor 4 vecini cu care te invecinezi pe plan orizontal si vertical (adica sus-jos, stanga-dreapta). Doar daca exista, de exemplu daca stai la parter .... si nu ai vecin sub.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea acordului vecinilor pentru infiintare firma furduiersilia furduiersilia Va rog frumos, daca puteti sa-mi dati o solutie pentru urmatoarea problema: cum as putea sa obtin acordul vecinilor pentru deschiderea unei firme (si punct de ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc într-un apartament cu spațiu comercial ... Iuliaa30 Iuliaa30 Bună ziua! Locuiesc într-un apartament cu spațiu comercial dedesubt, proprietarul va deschide o sala de forță, de o.luna ma terorizează cu spartul ... (vezi toată discuția)