avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... obtinerea acordului vecinilor pentru infiintare firma
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

obtinerea acordului vecinilor pentru infiintare firma

Va rog frumos, daca puteti sa-mi dati o solutie pentru urmatoarea problema: cum as putea sa obtin acordul vecinilor pentru deschiderea unei firme (si punct de lucru: vanzare legume-fructe), intr-un bloc in care toti vecinii sunt de acord, dar vecina de deasupra, e plecata in Spania de ani buni.
De sase ani sta gol acel spatiu, pentru ca nu reusim sa gasim vecina....si oricum, nu putem merge in Spania dupa dansa, pentru obtinerea acelei semnaturi.

Respect, :)va multumesc mult pentru ceea ce faceti, ne ajutati foarte mult.
:)
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:46, 18 Februarie 2015
Este suficient daca semneaza ceilalti vecini. De asemenea este necesar acordul Asociatiei de proprietari. La registrul comertului nu vi se cere semnatura vecinei de deasupra.
pai, precizati ca persoana e plecata din tara pe o perioada foarte mare de timp ...
Pe formularul de la Registrul comertului trebuie sa semmneze vecinii de sus, jos, stanga, dreapta, adica cei invecinati pe verticala si pe orizontala si apoi presedintele asociatiei.
Dar, daca tot spuneti ca "toti vecinii sunt de acord", sa va semneze alt vecin de la etajul superior, de pe acelasi palier cu vecinul care-i plecat.
Si, foarte important, sa aveti acordul asociatiei prin semnatura presedintelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce solutii am daca un vecin nu vrea sa semneze acordul vecinilor pt.infiintarea unei firme? Ioana_Mtn Ioana_Mtn In cazul in care unul din vecini nu vrea sa semneze Acordul vecinilor, ce solutie as avea sa imi pot deschide un birou? Apartamentul isi schimba destinatia din ... (vezi toată discuția)
Intocmire tabel locatari pentru sediu social - proprietar plecat in spania JhonnyB JhonnyB Buna ziua, sunt nou pe aici, dar cu siguranta voi mai vizita acest forum de acum inainte. Cum scrie in titlu, in cateva zile ma apuc sa fac actele de ... (vezi toată discuția)