avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intocmire tabel locatari pentru sediu social - ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intocmire tabel locatari pentru sediu social - proprietar plecat in spania

Buna ziua, sunt nou pe aici, dar cu siguranta voi mai vizita acest forum de acum inainte.

Cum scrie in titlu, in cateva zile ma apuc sa fac actele de infiintare a unei firme, dar am o problema, proprietarul apartamentului de deasupra mea este plecat in Spania si apartamentul este gol, cum pot sa iau acceptul de la el daca nu este in tara ?
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2014
JhonnyB, utilizator
Cel mai recent răspuns: gamarand , utilizator 19:52, 10 Mai 2014
Ar trebui sa mergeti a presedinte sau administrator caci ar trebui sa aiba un numar de contact fie de la el fie de la o persoana apropiata.
pai si daca ar avea un numar de contact, cum pot avea semnatura lui daca este plecat in Spaina ?

Cine a dat aceasta lege, nu a putut sa umple si lacunele ? (intrebare retorica)
Pe formularul de la Registrul comertului sa va semneze toti proprietarii invecinati: sus, jos, stanga, dreapta. Cel care lipseste nu-l mai treceti pe formular. Mergeti cu acest formular semnat de ceilalti vecini, la presedinte si soliciati-i acordul. Daca va intreaba de vecinul lipsa, explicati-i...
multumesc, o sa incerc, sa vad cea ce se intampla !
JhonnyB a scris:

pai si daca ar avea un numar de contact, cum pot avea semnatura lui daca este plecat in Spaina ?

Cine a dat aceasta lege, nu a putut sa umple si lacunele ? (intrebare retorica)

Daca are numar de contact o sa ia legatura si poate trimite cel de acolo un acord prin notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea acordului vecinilor pentru infiintare firma furduiersilia furduiersilia Va rog frumos, daca puteti sa-mi dati o solutie pentru urmatoarea problema: cum as putea sa obtin acordul vecinilor pentru deschiderea unei firme (si punct de ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa obtin semnaturi pentru infiintare s.r.l.? MrFB MrFB Am nevoie de 3 semnaturi pentru a infiinta un S.R.L. Problema este ca vecinii de deasupra nu mai locuiesc aici de aproape 1 an,iar apartamentul este gol,iar la ... (vezi toată discuția)
Sediu social bob02008 bob02008 Buna ziua, vreau sa fac sediu social intr-un apartament la parterul unui bloc pentruun srl-d cu doi asociati. Cum procedez ca proprietarul este tatal si mama ... (vezi toată discuția)