avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum fac sa obtin semnaturi pentru infiintare S.R.L.?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum fac sa obtin semnaturi pentru infiintare S.R.L.?

Am nevoie de 3 semnaturi pentru a infiinta un S.R.L. Problema este ca vecinii de deasupra nu mai locuiesc aici de aproape 1 an,iar apartamentul este gol,iar la cel din dreapta apartamentul este pe numele lui si al sotiei,iar sotia lucreaza in afara tarii si vine peste cateva luni.
Poate semna doar el in acest caz?Ce fac cu vecinii care s-au mutat si au lasat apartamentul gol?
Pot cere aleatoriu de pe scara 3 semnaturi sau este musai de la cei care sunt stanga-dreapta si deasupra?
Cel mai recent răspuns: MrFB , utilizator 20:53, 4 August 2018
Schimbarea destinației locuințelor, precum și a spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință față de destinația inițială, conform proiectului inițial al clădirii cu locuințe, se poate face numai cu avizul comitetului executiv și cu acceptul proprietarilor direct afectați cu care se învecinează, pe plan orizontal și vertical, spațiul supus schimbării.

Poate semna sotul , chiar daca sotia este plecata din tara .
Da,dar deasupra apartamentul este nelocuit de circa 1 an,iar proprietarii vin foarte rar si nici date de contact nu am si nu are nimeni din scara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord proprietari limitrofi stabilire sediu social in imobil Andreea101 Andreea101 Locuiesc intr-un bloc. In apartamentul exact de deasupra mea se doreste infiintarea unui birou (cel putin asa mi s-a zis, nu stiu sigur). Eu nu mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru activitate comerciala in imobil de locuit camilaliman camilaliman Buna ziua, situatia este urmatoarea: - in imobil suntem 7 proprietari - in apartamentul de la parter, a functionat un salon de coafura, pentru care si-au ... (vezi toată discuția)
Magazin la parter- vecin veronik veronik Salutare la toata lumea, Am descoperit azi forum asta si-mi place foarte mult. aveam nevoie de asa ceva, dar nu stiam ca exista. acum sa trec la problema ... (vezi toată discuția)